Asena Hotel

Kusadasi, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Hotel Asena se bucura de un amplasament central in cadrul statiunii, nu departe de toate activitatile de vacanta. Acesta ofera vizitatorilor o vedere panoramica asupra Marii Egee din ultimele camere dar si din receptia hotelului.
Locatie: Hotelul este situat chiar pe malul marii, in zona Ladies Beach care are cea mai buna plaja de nisip premiata cu Steagul Albastru si este situata doar la 3 km de centrul orasului Kusadasi.
Facilitati camere: Majoritatea camerelor au vedere la mare oferind cele mai frumoase privelisti. Camerele dispun de baie cu dus, TV, telefon, balcon, aer conditionat centralizat.
Activitati: Ajuns aici, vei putea practica sporturi pe apa si de plaja, tenis de masa, tenis pe plaja, salon Tv, si animatie pe durata zilei
Piscina: Este situata la ultimul etaj al hotelului, detine sectiune speciala pentru adulti si pentru copii. Vei gasi sezlonguri si umbrele gratuite, dar si un bar.
Alte facilitati: receptie, lobby bar, restaurant in interior, bar la piscina, snack bar, salon TV

Facilitati:Pareri

Parere noua
9.5Excelent (Bazat pe 2 pareri)

Image

Laurentiu

"
Un foarte bun hotel in Kusadasi! Curat si dragut langa plaja, personal dragut...iubesc locul si am sa mai duc acolo din nou anul viitor. Hotelul este langa centrul Kusadasi ,situat pe plaja Ladies Beach. Acolo este un bar dragut numit Dream Boy si pe care ti-l recomand!"

Image

Laurentiu

"

Cand am sosit in zona Ladies Beach in Kusadasi am decis sa stau la hotel pentru ca acesta era numai la cativa metri de plaja si mirosul delicios care venea din restaurant m-a afectat. Piscina si camerele erau mici dar privelistea si marea era minunata. In zona, erau cafenele si baruri dragute. Nu este situat departe de centrul lui Kusadasi. Nisipul si marea curata intotdeauna m-a fascinat. Ma duc din nou acolo vara asta, in luna iulie. "