Colossus

Bodrum, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Localizare: hotelul Colossus este amplasat in centrul statiunii Gumbet, la doar 100 m de plaja publica, la 3 km de centrul orasului Bodrum si la 35 de km de aeroport.
Facilitatile camerelor: totalul de 63 camere standard impreuna cu cele 2 suite de care dispune hotelul pun la dispozitia turistilor toate facilitatile necesare precum: aer conditionat, seif, mini bar, televizor prin satelit, telefon, cabina de dus sau cada, uscator de par si accesorii de baie.
Facilitatile hotelului: Hotelul dispune de: restaurant interior si in aer liber avand o capacitate de 150 persoane, bar la piscina si snack bar unde puteti servi produse de patiserie, hamburgheri si chipsuri, parcare, piscina pentru adulti si pentru copii.
Servicii: Hotelul isi intampina oaspetii cu un cocktail de bun venit si le ofera mai multe modalitati de relaxare precum: sauna, masaj, ping pong, mese de biliard, calculatoare cu internet, servicii de fotografie, un mini-market, servicii de spalatorie, servicii de taximetrie si servicii medicale.
Facilitati:Pareri

Parere noua