Grand Prestige Hotel

Side, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Situare: la 5 km de orasul Manavgat, la 250 m de plaja proprie. Aeroportul Antalya este la 65 km. Hotelul a fost construit pe o suprafata de 3.8 ha in anul 1990 si renovat in anul 2008. Este alcatuit dintr-o cladire cu 6 etaje. Este un hotel economic, ofera un raport corect calitate-pret, are un teritoriu verde, programe de animatie pentru copii si adulti.
Camere: 347 camere standard pentru max 4 pers.
Facilitati:Pareri

Parere noua
9.3Excelent (Bazat pe 2 pareri)

Image

Laurentiu

"Ne-am petrecut ultima, luna din Octombrie cu prietenii la Grand Prestige si am avut o vacanta foarte frumoasa. Am gasit personalul foarte prietenos si saritor, mancarea era intotdeauna bine prezentata cu o mare varietate de alegeri. Plaja era la 5 minute de plimbat pe jos de un lac, pe plaja hotelul avea un bar care servea gustari si bauturi. Un autobuz stationa in fata hotelului. Am fost surprinsi de multele comentarii rautacioase, la adresa hotelului si intentionam sa ne mai intoarcem.
Tipul camerei: camera noastra avea priveliste inspre gradina si terenul de tenis si am gasit camera situata intr-o zona linistita.

"

Image

Laurentiu

"Ne-am facut rezervarile la acest hotel all inclusive, urmarind o promotie Travelzoo.
Citeste comentariile, ai sa observi ca sunt cateva rautaciase, dar nu ai pentru ce sa iti faci griji deloc.Eram 4 persoane, toate trecute de 60. La varsta noastra am fost norocosi sa ne petrecem vacanta la un hotel de 4 sau 5 stele si a completat multe croaziere.
A fost una dintre cele mai bune vacante din viata noastra, pe o nava de coaziera, personalul fiind saritor chiar daca vorbea foarte putin engleza.
In lucru care ne-a placut in mod particular a fost faptul ca: erau anumite zone unde ne puteam simti foarte bine.
Plimbarea pe plaja ne lua mai putin de 10 minute, cu multe activitati pentru cei tineri.
Acest hotel gazduieste cel mai mult germani, dar asta nu este o problema pentru ca ei sunt foarte placuti desi fumeaza foarte mult chiar si atunci cand mananca. A … si sunt dfestul de galagiosi.
Exista si un SPA unde poti beneficia de un masaj turcesc in adevaratul sens al cuvantului, daca sunteti cazati trei plata scade, de la 38 de euro la 20 si nu pentru lesinati dar, dupa aceea te simti extraordinar.
Daca vrei sa mergi prin zona si sa vezi imprejurimile un taxi costa 11 euro si poti sa primesti o reducere de jumatate din pret datorita reputatiei hotelului. Imprejurimile in sine, merita vazute, dar magazinele in zona au preturi foarte piperate, ceea ce ne-a determinat sa cumparam foarte putine lucruri, cresteau si scadeau pretul bazandu-se numai pe aparentele clientului.
Oricum, un hotel minunat unde va recomand sa va cazati!
"