Hotel Alpin

Poiana Brasov, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Alpin are o pozitie centrala in renumita statiune Poiana Brasov, preferata de turisti atat vara cat si iarna datorita numeroaselor posibilitati de relaxare si distractie si vă pune la dispoziție una din cele mai moderne unități de cazare din statiune.

Fiecare din cele 140 de camere duble si cele 4 apartamente sunt doate cu televizor/plasma, telefon international, minibar, internet prin cablu si wi-fi , jacuzzi, terase , grup sanitare cu cada si uscator de par, mobilierul din lemn masiv atent ales pentru confortul oaspetilor.

Puteti savura gastronomia mediteraneeana si franceza in in acordurile muzicii si ambientul rafinat al noului restaurant “Ŕ Propos” deschis in vara anului 2010.

Hotel Alpin este locatia optima pentru organizarea de conferinte, team building-uri etc dispunand de 41 de spatii special amenajate care pot gazdui un intre 10 si 700 de persoane (aranjament teatru) Salile au fost gandite si echipate ca sa ofere toate conditiile necesare organizarii cu succes a oricarui tip de eveniment.

Tot in cadrul hotelului, turistii care doresc relaxare sunt invitati la centrul spa Vitarium, care dispune de saloane de masaj, piscina semi-olimpica, sauna, sala de gimnastică.
Facilitati:Pareri

Parere noua