Hotel Andy

Predeal, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Andy se afla pe drumul catre Cabana Trei Brazi, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Predeal. Hotelul este dotat cu cele mai moderne servicii si facilitati si este inconjurat de frumusetea peisajului montan.

Dotari hotel:

Hotelul detine un restaurant la parter propriu, cu o capacitate maxima de 60 de persoane. Aici va puteti delecta cu preparate din bucataria internationala si romaneasca.

La centrul SPA al hotelului, va puteti relaxa in sauna, jacuzzi (pentru 6 persoane), bicicleta si banda de alergare. De asemenea, centrul beneficiaza si de un spatiu pentru masaj (de tonifiere, de relaxare, capilar, facial sau impachetari), banc de greutati si terasa de bronzare outdoor.

La Hotelul Andy gasiti si conditii moderne pentru organizarea si desfasurarea unor activitati si evenimente precum team-building, conferinte, prezentari, recreere in colaborare cu firme specializate. Hotelul va pune la dispozitie 2 sali de conferinte dotate cu echipamente moderne : scaune cu masuta, internet, telefon, copiator, fax, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart. Salile de conferinte au capacitate de 50, respective 100 de locuri. La cerere se poate asigura system de amplificare si sunet, microfon mobil si servicii de traducere simultana.

Clientii au la dispozitie cafenea, terasa, biliard, tenis de masa, ATV si loc de joaca pentru copii.

Dotari camere:

Toate camerele sunt decorate in nuante calde, elegante si sunt complet echipate. Apartamentul VIP impresioneaza prin vederea panoramica extraordinara pe care o ofera. Hotelul dispune de 27 de camere duble si twin si 4 apartamente din care unul este VIP.

Camerele au servicii de receptive (anuntare evenimente, desteptare la ora fixa), servicii de curatenie zilnica, minibar, conectare automata a convorbirilor internationale sau interne, acces cu card magnetic, cablu TV prin satelit, internet, seif si uscator de par.

Facilitati:Pareri

Parere noua