Hotel Aydinbey Gold Dreams

Alanya, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Situare: la 4 km de satul Avsallar, aeroportul Antalya este la 125 km, orasul Alanya este la 20 km. Hotelul este situat peste drum de plaja proprie cu nisip si putin pietris (accesibila prin pasaj subteran - unde functioneaza un bar). Hotelul a fost construit in 2003 si renovat in 2006.
Camere: hotelul dispune de 310 camere standard pt max 3 pers si de 30 camere familiale (cu 2 dormitoare cu usa, pt max 4+1 pers., cu vedere la piscina, bai. Ideal pt vacante de familie si tineret, programe de animatie, este un hotel confortabil de marime medie.
Masa: Ultra All Inclusive
Facilitati:Pareri

Parere noua
9.8Excelent (Bazat pe 2 pareri)

Image

Laurentiu

"Ne-a placut foarte mult vacanta noastra aici. Camerele curate si baia. Activitatile erau perfect organizate.
Poti sa ai parte de multa distractie, fara sa parasesti resortul. Plaja era dragut oraganizata si te puteai relaxa acolo intreaga zi. Discoteca era amuzanta de asemenea, DJ canta muzica acolo pentru toate gusturile, desi, muzica se intreruprea adesea.
In alta ordine de idei, era un hotel foarte dragut, daca vrei sa mergi acolo, impreuna cu toata familia, sau cu prietenii tai poti sa te distrezi de minune!
Tipul camerei: nu te du acolo sa dormi, du-te la petrecere si da bacis pentru servicii.Merita din pin asta!

"

Image

Laurentiu

"Eu si sotia mea ne-am petrecut sfarsitul de saptamana, la acest hotel, in luna Iulie.Eram foarte satisfacuti de curatenia din camere, bautura si mancarea. In fiecare seara, putem manca specialitati turcesti sau mancare continetala daca iti place, mai mult.Exista de asemenea, o varietate de fructe din care sa alegi.Ne-a placut foarte mult, specialitatile turcesti ca baclava, profiterol, halva si budinca de orez.Pot sa mentionez ca: puteai sa te bucuri si de inghetata la piscina intre orele 2-3 dupa amiaza.Cei mai multi dintre angajati, nu vorbeau engleza dar puteai sa initiezi o discutie de baza, asa incat sa iti faci sederea placuta. Piscina era foarte curata, la fel ca si intreaga zona, din imprejurimi.
Plaja, se afla la numai 5 minute de mers de cladirea hotelului. Barul hotelului oferea gustari si bauturi. Autobuzul local merge la Alanya in aproximativ 20 de minute de asteptat si costa 3.5 lire turcesti, aproximativ 2 dolari de persoana, intr-o singura directie. Acest autobuz, numit dolmus, te duce in centrul orasului Alanya si se intoarce la miezul noptii.
Am petrecut un week end minunat aici si cu siguranta, o voi recomanda si altora acest hotel!
"