Hotel Belvedere

Agios Ioannis, Grecia

Vezi preturi


Descriere

Oferte sejur Corfu la Hotel Belvedere.

Hotelul Belvedere este situat in insula Corfu, in Agios Ioannis aproape de statiunea Benitses. Peste drum de hotel exista o plaja cu pietris mic. Hotelul este situat departe de centrul zgomotos, dar suficient de aproape de punctele de interes.

Dispune de 170 de camere, repartizate in 2 corpuri de cladire, fiecare fiind dotata cu baie proprie cu dus, aer conditionat (se plateste un supliment), minifrigider, tv.

Hotelul Belvedere ofera numeroase posibilitati de relaxare si petrecere a timpului liber: piscina cu apa sarata, se inchiriaza biciclete, se pot practica diferite sporturi nautice sau scufundari.

Masa se serveste in restaurantul principal iar bauturi si cocktailuri se servesc in loby bar sau in barul de la piscina.

Alegeti oferte sejur Grecia 2017 la Hotel Belvedere si veti avea parte de o vacanta de neuitat pe litoral Grecia.
Facilitati:Pareri

Parere noua
6.7Bun (Bazat pe 3 pareri)

Image

Laurentiu

"Nu pot înțelege de comentarii negative - am recomanda acest hotel oricui, am avut un apartament cu 2 dormitoare 2 dusuri si 3 toalete! Locul este mic in bai, dar sunt curate, o locatie frumoasă, frumoasă si mancare variata si proaspata

Plaja a fost atât de uimitoare si apa atat de frumoasa incat traversarea unui drum nu este deloc o dificultate. Mergem în străinătate în fiecare an si avem fete 9, 14 si 15 de ani. Aceasta este prima dată când le-am spus "hai sa mergem din nou acolo", ne-a plăcut atât de mult."

Image

Laurentiu

"Am stat la Belvedere. Proprietarul a fost foarte frumos si primitor. Am găsit oameni foarte draguti si de ajutor.

Plaja a fost minunata. Tu nu ai putea auzi orice agitatie acolo. Plaja este stâncoasă si incomoda, dacă nu ai un sezlong sau ceva pe care sa te asezi. Ajungeti acolo devreme. Aici ne-am petrecut cel mai mult timp doar înotand si citind. Mi-a plăcut.

Piscina a fost mare si în apropiere de snacks-uri (care au fost atat de bine). Ei au servit legume si peste proaspăt zi de zi. Mancarea a fost multa si cea mai mare parte, sănătoasă. Mi-am pierdut in greutate fără a încerca măcar. Vinul a fost bun, de asemenea. Am avut o petrecere greceasca intr-o noapte. Asta a fost minunat.

Noi am fost capabil să meargă în oras de câteva ori. Drumul este un pic anevios, dar dacă sunteti pentru aventura, destul de distractiv. In concluzie am avut un timp foarte relaxant si placut hotel."

Image

Dan

"Hotel ieftin, de duzina....
Bucatarie de cantina...all inclusive....
Pozitionarea...in pustiu...in stanga sau in dreapta...doar boscheti mizeri...
Personalul "cu impresii"...comenta la fiecare comanda...cei de la "pool-bar"...hmm...te luau la misto...
Plaja...inexistenta...cateva pietricele, insirate pe 2 metri..nimic amenajat...cat despre "beach-bar"...avea un lacat mare...
Cateva sezlonguri mizere...vanate de foarte devreme...sau chiar de seara...atat pe "plaja" cat si la piscina...
Bani aruncati...faceti ORICE altceva cu ei, veti fi mai satisfacuti!!!!

"