Hotel Calista Luxury Resort

Belek, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Localizare: Hotelul Calista este situat la 35 km de orasul Antalya si la 27 km de aeroportul din Antalya, in Belek.
Facilitati: Restaurantul principal Bellum, cu specific italian, turcesc, asiatic, pescaresc si sud-american, restaurant la piscina si Snack restaurant pe plaja.
Doar pentru turistii cazati in vile: VIP restaurant, valet, 24h room service, check in si check out expres, servicii business, concierge pe timpul zilei, spalatorie, servirea fructelor, a prajiturilor si a vinului la camera, zilnic.
Cu plata (inclusiv VIP): servicii de infrumusetare, SPA, coafor, masaj, asistenta medicala lectii de tenis, telefon, fax, sporturile motorizate.
Servicii: de tip A`la Carte All Inclusive - servicii de inalta calitate in toate restaurantele, bufet deschis cu ospatar la masa. Cu plata sunt: whiskey Premium, V.S.O.P. vinurile de import si cele speciale, restaurantul � la Carte Elegance, room service intre 07:00-01:00, restaurantul VIP si tigarile.Plaja este privata cu nisip; prosoapele de plaja, sezlogurile si umbrelele de soare sunt gratuite.
Sport si agrement: Piscine in aer liber si interioara, pentru adulti si copii, Aqua Park, baie turceasca, baie cu aburi, sauna, jacuzzi, camera cu zapada, sala fitness, teren tenis, volei, volei pe plaja, baschet, sporturile nemotorizate.
Cu plata sunt: SPA, masajul, centrul de frumusete, sporturile nautice motorizate, bowling, lectiile de tenis, jocurile pe computer, internet cafe. Programe de animatie in timpul zilei la piscina si pe plaja, spectacole seara, muzica live, seri speciale. Calimero - mini club pentru copii 04-12 ani, organizati pe grupe in functie de varsta.
Facilitati:Pareri

Parere noua