Despre noi | Blog | Contact
$stars stele

Hotel Cleopatra Saturn

Prezentare Hotel Cleopatra

Oferte litoral Romania la Hotel Cleopatra din statiunea Saturn.

Hotel Cleopatra 4 stele este situat perpendicular pe tarmul marii, la cativa pasi de plaja, langa Gradina de Vara si Gradina Cupidon.

Pozitionarea excelenta este unul dintre atuurile hotelului, camerele sale avand toate vederea spre mare. Hotel Cleopatra a fost renovat complet in anul 2009 si isi asteapta acum oaspetii cu dotari conform categoriei sale de 4 stele: Centru SPA, piscine, sala de conferinte, terasa, parcare.
Hotel Cleopatra are un total de 252 de camere duble si 24 de apartamentepentru cazare Saturn, amenajate confortabil si modern. In cadrul hotelului Cleopatra este deschis si cel de-al doilea ca marime Aqua Park de la malul marii, dupa cel din Mamaia – Aqua Park Cleopatra, la care turistii cazati in hotel au acces liber.

Este dotat cu mai multe piscine pentru adulti si copii, tobogane, jacuzzi, sezlonguri si umbrelute. Terasa hotelului Cleopatra are vedere spre mare si este un loc unde turistii se pot relaxa seara dupa o zi calda petrecuta pe plaja sau la piscina.

Profitati de oferte de turism 2015 avantajoase si petreceti un sejur litoral Romania intr-o ambianta placuta si relaxanta, la Hotel Cleopatra de 4 Stele.

Alte oferte de cazare in Saturn
Rezervare prin telefon
rds
0359 437 398
vodafone
0725 282 531
orange
0746 754 110
email
Parerea turistilor despre
Sejur24.ro
Ati fost operativi. Va [continuare]
C. M. 2015-02-25
Am fost interesați de ofertă timpurie odihnă+tratament pe BĂILE FELIX. După ce am am lăsat mai pe toate sait-urile de turism cereri de oferte,fiind pentru prima dată în situația aceasta,am intrat într-un periplu greu de descurcat.Șansa [continuare]
P. D. 2015-02-18
- operativitate - interes pt satisfacerea cerintelor clientului - foarte buna [continuare]
S. D. S. 2015-02-16
Agentia de turism SEJUR 24
Aboneaza-te la newsletter
Nume:

Localitate:

E-mail: