Hotel Club Mersin Beach

Kusadasi, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Hotelul familial se situeaza direct pe malul marii avand o gradina frumoasa de palmieri. Este recomandat tuturor categoriilor de varsta.
Distanta fata de plaja, aeroport Bodrum 80 km, centrul orasului 14 km.
Camere cu 2 paturi , pat suplimentar: 1 (a 3-a pers.), pat suplimentar: 2 (2 copii), baie proprie , (cad? sau du?, uscator de par, WC), aer conditionat individual, telefon, TV satelit, frigider, acces internet: contra cost, minibar, alimentarea: contra cost , seif in camera: contra cost, balcon sau terasa, (nu la fiecare camera).
Facilit??i receptie, restaurant principal, bar, snack-bar, bar la piscina, sala de jocuri, sala TV, acces internet: contra cost, magazine, teatru, discoteca, schimb valutar, coafor, salon de infrumuse?are, sala de conferinte, asistenta medicala : contra cost, piscina, (sezlonguri si umbrele gratuite).
Facilitati pentru copii bazin pentru copii , teren de joaca, mini-club,
Plaja sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite, bar pe plaja
Activitati sportive si distractive gratuite programe de animatie, programe de seara, ocazional, fitness, aerobic, baie turceasca, tenis de masa, boccia, volei pe plaja, darts,
Activitati sportive si distractive contra cost masaj, saun?, biliard, teren de tenis, sporturi nautice ,
Regim de mas? ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz si cina. In cursul zilei gustari usoare (sandviciuri, prajituri), bauturi alcoolice si racoritoare autohtone nelimitate intre orele: 07:00-24:00. Serviciile all inclusive difer? de la un hotel la altul.

,

Facilitati:



Pareri

Parere noua
5.3Prost (Bazat pe 1 pareri)

Image

Laurentiu

"Am facut rezervarile la acest hotel pentru 3 nopti printr-o agentie insa cum am ajuns acolo am sunat la agentie sa ne anuleze rezervarile. Camerele miroseau urat, erau furnici in camera si in camera am avut parte ce un cohabitant: era vorba de un melc. Din cauza stresului a trebuit sa fumez si am deschis camera balconului timp in care, o multime de albine au intrat. Am fost la receptive si din fericire receptionistul a fost foarte saritor si ne-a spus ca ne va mai taxa numai pentru o noapte dupa care putem sa anulam rezervarea si sa ne facem rezervare prin intermediul unei alte agentii de voiaj.
Mancarea este rea, prea putine alegeri… Masa unde am luat cina nu era curata.
Asa ca, daca ai cateva standarde de igena, ar trebui sa te gandesti de doua ori!
"