Hotel Contessa

Argassi, Grecia

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Contessa este destinaţia preferata de cei care cauta calm si relaxare intr-o oaza de liniste, in frumoasa statiune Argassi. Serviciile foarte bune si dotarile de calitate, personalul prietenos si amabil va asigura o vacanta reusita. Pozitia hotelului este una privilegiata, la o distanta mica de mare (300 de metri pana la plaja) dar si de centrul statiunii. In apropiere se afla renumita plaja Vasilikos.

Hotelul are receptie 24 h, restaurant, bar, snack bar, serviciu de rent a car, rent a bike, serviciu de secretariat, parcare, gradina, bar la piscina, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, biliard, ping-pong.

Cele 79 de camere sunt dotate cu baie proprie cu uscator de par, telefon, TV satelit, seif (contra cost 15 euro/ saptamana), aer conditionat inclus in pret in iulie si august; in mai, iunie si septembrie aerul conditionat este 3 euro/zi, balcon/ terasa, frigider contra cost.

Plaja din Argassi/ Zakynthos este foarte frumoasa, cu nisip fin, ideala pentru copii, usor accesibila. Este bine amenajata si veti gasi umbrele si sezlonguri ce pot fi inchiriate, precum si centre de sporturi acvatice.
Facilitati:



Pareri

Parere noua