Hotel Corfu Palace

Corfu, Grecia

Vezi preturi


Descriere

Oferte sejur Corfu la Hotel Corfu Palace de 5 Stele.

Localizare: Este situat la marginea oraşului istoric Corfu cu vedere la golful Garitsa, fiind situat la doar 400 de metri de centrul oraşului.

Facilităţi hotel: Dispune de sală de conferinţe, piscină exterioară cu apă sarată, bar la piscină, gradină tropicală, piscină interioară cu apă sarată, spa, rerstaurant buffet şi a la carte, bar in gradină.

Facilităţile camerelor: Toate camerele sunt cu baie din marmură, balcon sau terasă, vedere spre Marea Ionică, aer condiţionat, telefon direct, seif, uscător de păr, TV prin satelit, radio, mini-bar.

Alegeti sa petreceti un sejur Grecia deosebit, intr-o atmosfera relaxanta si bucurati-va de servicii de cazare la cel mai inalt standard de calitate.
Facilitati:Pareri

Parere noua
9.1Excelent (Bazat pe 2 pareri)

Image

Sejur

"
Hotelul este o.k, valoarea nu este cea mai buna, la fel putem spune despre serviciile din partea personalului.
Camarele sunt foarte curate si dusurile sunt o.k. Pentru cat am platit nu am primit ceea ce trebuia, dar locatia a fost minunata si orasul Korfu este un magnific loc de vazut. Insula Korfu este o insula frumoasa si poti sa vizitezi mai multe plaje. "

Image

Sejur

"
Abia m-am intors din acest hotel si am stat aici timp de doua zile cu familia mea. Hotelul este un pic cam vechi dar este pastrat intr-un stil luxos. Camerele sunt calde, bine echipat si linistit. Restaurantul este superb, alegerile de la micul dejun de asemenea. Exista o piscina interna cu apa de mare, am avut probleme cu ochii dar copilul meu nu. Una peste alta serviciile sunt foarte bune. "