Hotel Derici

Kusadasi, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Se afla la 400 m de plaja, in centrul orasului.

Facilitati: piscina interioara, internet, fitness, tenis de masa, sala de gimnastica.

Dotari camere: room service, telefon direct, uscator de par, baie cu dus, balcon, canale de muzica, TV-satelit, A/C centralizat, conexiune la internet.
Facilitati:



Pareri

Parere noua
6.4Prost (Bazat pe 2 pareri)

Image

Laurentiu

"Am stat la acest hotel in luna iunie 2012. Camerele erau curate cu o priveliste minunata. Mancarea a fost, insa, o reala dezamagire. A fost mai mult o varietate de fast food. Am fost cazati in hotelul Sozer in luna iunie, un hotel de trei stele, mancarea era mult mai ieftina si mai buna, aceeasi priveliste minunata, asa ca: am sa ma cazez, aici anul acesta. Ar fi ideal sa petreci cateva zile in Kusadasi."

Image

Laurentiu

"

Am fost cazati la acest hotel din data de 18.11.2012-25.11.12. Am ales, acest hotel, pentru locatia sa si anume piscina interioara incalzita. Dar am fost dezamagit sa aflu ca piscina interna era cam mica si apa era rece. Chiar si eu puteam sa inot in tot bazinul in aproximativ 1 minut. Sala de gimnastica si piscina erau libere intre orele 11-19.Piscina si zona terasei erau inchise pe perioada iernii la fel si pentru cinat. Masa noastra de seara era formata din:supa, paste sau salata, burgari din carne de vita sau pui si cateva felii de mere sau budinca de orez rece. Nu era nici o alegere la meniu. Mancarea era la fel ca si mancarea de la scoala si terciul de cartofi era atat de subtire ca puteai vedea prin el. Cred ca, era terci la pachet.
Cei de la hotel au inchis conducta de apa intr-o zi pentru cateva ore si cand m-am intors in hotel, apa avea culoarea namolului, iar astfel nu am mai reusit sa fac dus. Hotelul de peste drum era in renovare asa ca pana la ora 18 cand se termina cu lucrarile nu aveam parte de liniste.
Mi-am dat seama ca nu era vina hotelului Darci, dar e bine de stiut felul in care o vacanta poate fi ruinata. Sa fiu sincer nu as recomanda acest hotel in extrasezon desi cred ca tarifele sunt mai avantajoase atunci. Locatia a fost una ideala desi deschiderea la drumul principal ne-a impiedicat sa dormim cu usa deschisa din cauza galagiei ce venea dinspre barul de noapte , la fel ca si cainii care latra in fiecare noapte. Aerul conditionat nu si-a facut cu success treaba.




























































"