Hotel Dorna

Mamaia, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Dorna este situat la 100 de metri de plaja, in zona de nord a statiunii Mamaia, in apropierea hotelului Central. Se afla intr-o zona mai putin aglomerata, iar conditiile de cazare sunt bune, la preturi accesibile.

Hotelul are o capacitate totala de 143 de camere duble. Camerele sunt dotate cu TV cablu, aer conditionat, minibar, telefon, grup sanitar propriu, mobilier nou, balcon, plasa pentru tantari, seif si geam termopan.

Camerele cu doua paturi au o masuta si un fotoliu extensibil cu rol de pat suplimentar. Camerele cu pat suplimentar au o masuta si doua scaune. In aceste camere nu incape un pat suplimentar. O parte din camere are vedere spre lac, iar cealalta parte are vedere spre mare, datorita dispunerii paralele a hotelului cu tarmul marii. Distributia se face la receptia hotelului.

Facilitati si servicii oferite de hotel: restaurant, bar la piscina si in hotel, 2 piscine in aer liber (accesul este gratuit, iar in limita disponibilitatii se acorda umbrele si sezlonguri gratuite), loc de joaca pentru copii, gradina exotica.

In apropierea hotelului exista terenuri de tenis si de minigolf si un spatiu de joaca pentru copii.
Restaurantul are o capacitate totala de 220 de persoane (120 de locuri in interior si 100 de locuri pe terasa, la piscina).

Hotelul dispune si de plaja proprie cu umbrele si sezlonguri de plaja contra cost.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati:Pareri

Parere noua
8Bun (Bazat pe 1 pareri)

Image

Gheorghe

"Am venit tocmai din Transilvania la malul mării în această vară și am stat la hotelul Dorna care ne-a oferit o săptămână minunată în însorita Mamaie. Ce mi-a plăcut ce-l mai mult la hotel a fost faptul că ale noastre camere erau curățate ZILNIC, mâncarea în restaurant era alta în fiecare zi, gustoasă și variată, piscina era foarte curată și bine întreținută. În fiecare noapte are loc o seară tematică la hotelul Dorna, deci chiar și atunci când ne simțeam ca și cum nu aveam starea necesară să ne plimbăm pe malul mării când se lăsa seara, hotelul pregătea activități pentru noi: noapte turcească, noapte grecească, noapte americană, noapte românească etc. Personalul hotelului a fost de mare ajutor și fericit să ne acorde ajutorul ori de câte ori aveam nevoie, ceea ce a însemnat un mare plus pentru noi având câteva experiențe anterioare neplăcute cu alte personaluri de la diferite hoteluri și care pur și simplu nu știau cum să se comporte cu oaspeții lor. Acest hotel a fost plin de familii cu copii (de asemenea aveau afară amenajată o a doua piscină pentru cei mici), deci cred că este o alegere potivită pentru familii. Nu am nimic rău de spus despre acest hotel, în afară faptului că parcarea ar putea dispune de o mai bună pază."