Hotel Ela Quality Resort

Belek, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Localizare: Hotelul este amplasat in statiunea Belek, la 25 km distanta de aeroportul din Antalya si la 35 de km de orasul Antalya.
Facilitati ale camerelor: uscator, aer conditionat, seif, telefon direct, mini bar, conexiune internet - cu plata, LCD, mocheta, balcon.
Servicii: Restaurant principal - Enderun, � la Carte - La Salsa (cu specific mexican), Teppanyaki Hida (cu specific japonez cu plata), Alagra (fructe de mare), Kushane (cu specific turcesc), Perla (cu specific italian), Passion Gourmet (cu specific frantuzesc), Churasscaria (cu specific brazilian) si o multime de baruri in cadrul complexului.
Contra cost: rent a car, asistenta medicala, baby sitting, spalatorie, coafor, magazine, internet si jocuri pe calculator.
Plaja: Plaja - privata cu nisip, sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele de baie sunt gratuite.
Sporturi: Piscine interioare si in aer liber pentru adulti si copii, baie turceasca, sauna, jacuzzi, aqua park, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, baschet, mini fotbal, sala fitness, sporturi nautice nemotorizate, biliard.
Contra cost: nocturna pentru terenul de tenis, bowling, sporturile motorizate, centrul SPA, centrul de frumusete. Programe de animatie cu echipe profesioniste pe tot timpul zilei, spectacole seara, cursuri de gatit, petreceri pe plaja, seri festive, cinema. Mini club pentru copii de la 4 la 12 ani, programe speciale pe terenul de joaca si mini disco seara.
Facilitati:



Pareri

Parere noua