Despre noi || Contact
$stars stele

Hotel Elitsa Albena

8.5
Curatenie.................................................................8
Confort.....................................................................9.5
Locatia...................................................................9
Servicii oferite.....................................................8
Personal............................................................8.5
Raport.................................................................8
8.3
I-as da acestui hotel doua stele si nu trei cu toate ca este situat pe plaja. Asta pentru ca: de 30 de ani, de cand a fost contruit, nu a mai fost restaurat. Camerele sunt chiar mici, destul de curate,paturile sunt mobile si mici, baia este destul de in regula.
Restaurantul de doua stele ofera o mai buna mancare decat unul de patru stele din Turcia, ex Arora Hotel Kusadasi, dar nu excelenta in nici un caz. Am primit la masa fructe diverse precum si peste si pui.
Plaja este draguta dar prea multe chistoace aruncate in nisip, fara sa le pese de faptul ca propriii copii se joaca acolo. Pacat!

8.7

A fost o vacanta de succes, dar asta, numai pentru ca am stiut la inceput la ce sa ne asteptam si nu am avut standarde prea inalte. In prima zi, cand am sosit, am primit o camera cu vedere inspre parc desi ne-am rezervat una cu vedere inspre mare.Camera in sine, nu era una dintre cele mai frumoase,dar banuiesc ca nu mergi la mare sa stai in camera.
Locatia era minunata, chiar langa mare.Hotelul avea propriile paturi la soare, destule pentru toti oaspetii sai.
Mancarea a fost asa si asa. Nimic pretentios dar comestibil. Am avut o varietate de feluri de mancare si nu am flamanzit. A fost un hotel destul de aglomerat, dar prefer unul aglomerat decat unul gol.
Daca ai fost la acest hotel, spune-ne parerea ta!
Rezervare prin telefon
rds
0359 08 99 30
Parerea turistilor despre
Sejur24.ro
Servicii competente, amabilitate, promptitudine, comunicare eficienta pe email, obtinere de informatii corecte si complete si lamuriri [continuare]
I. D. 2018-04-18
Sunt foarte multumit de comunicarea usoara si rapida cu personalul agentiei. Voi mai apela la serviciile acesteia si in viitor, recomand si altor persoane sa apeleze cu incredere la agentia ,,SEJUR24" Cu stima! Victor Trandafira [continuare]
T. V. 2018-04-17
Felicitari- totul bine . [continuare]
B. A. 2018-04-05
Agentia de turism SEJUR 24
Aboneaza-te la newsletter
Nume:

Localitate:

E-mail: