Hotel Iberostar Bellis Resort

Belek, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Situare: in zona Bogazkent, pe malul marii. Aeroportul Antalya este la 33 km, centrul orasului Antalya este la 42 km, orasul Belek este la 5 km. A fost construit in anul 1992 si renovat ultima data in anul 2006 . Este fostul hotel Asteria Bellis Resort, acum face parte din renumitul lant hotelier Iberostar. Este un hotel recomandat turistilor care prefera o vacanta activa, ofera programe de animatie interesante, diverse activitati si posibilitati de practicare a sportului.
Camere: 488 camere standard pt max 3 pers, 24 camere familiale (cu 2 dormitoare cu usa) pt max 5 pers, 73 junior suite (cu o singura camera ) pt max 4 pers.
Masa: Ultra All Inclusive
Facilitati:Pareri

Parere noua
9.8Excelent (Bazat pe 2 pareri)

Image

Laurentiu

"Doar o secunda, in Turcia si ajungi sa spui ca te-ai distrat de minune.Nu imi vine sa cred ca oamenii se plang cun privire la mancare, exista atat de multe optiuni!Nu este nevoie sa mergi sa mananci afara, mancarea este proaspata si in fiecare zi beneficiezi de alt meniu.Singurul lucru care, nu prea mi-a placut, a fost ca nu am avut prea multe de facut, dar este in regula daca vrei doar sa stai in jurul hotelului si sa te distrezi.

Du-te la piata, era foarte mare!


"

Image

Laurentiu

"Un hotel minunat, dar nu destul de multi patroni englezi-cei mai multi rusi, asa ca nu suficient de multi prieteni pe care copii sa si-i faca.
Aveam o camera la ultimul etaj care era curata si incapatoare. Mancarea era acceptabila. Personalul era bun. Daruirea perosonalului era minunata.
Aveti grija la gandaci!
"