Hotel International

Baile Felix, Romania

Vezi preturi


Descriere

Este amplasat in centrul statiunii Baile Felix, la 10 km de orasul Oradea si la 15 km de aeroport. Complexul va pune la dispozitie o baza ultramodern de tratament, ce ofera servicii de calitate in materie de wellness: Jacuzzi, hidroterapie, bazin cu hidromasaj, sala de fitness, solar, masaj, sauna si servicii specializate de aromaterapie si cromoterapie. Barul de zi (20 de locuri), restaurantul hotelului (50 de locuri) si cele trei sali de conferinte (100 de locuri) asigura dotarile corespunzatoare pentru confortul turistilor. Datorita conditiilor moderne, a meniurilor cu specific international sau national si a profesionalismului personalului, oaspetii hotelului au parte de un sejur relaxant si odihnitor.

Piscinele si zona impadurita se imbina armonios si sunt completate de spatiile de agrement. Complexul dispune si de Aqua Park, teren de minigolf, loc pentru copii, sala de billiard. Facilitati generale: restaurant propriu, bar, terasa, minisupermarket / shop, seif la receptie, lift, sala de conferinte, acces internet, salon de infrumusetare / coafor, parcare.

Tratament si relaxare: centru SPA, centru de masaj, piscine interioare si piscine exterioare, solar, sauna, sala de fitness, jacuzzi. Complexul dispune de 213 spatii de cazare (camere single, duble sau apartamente), amenajate cu bun gust, elegante, dispuse pe 11 etaje. Toate camerele au baie proprie cu dus, minibar, aer conditionat, cablu TV, telefon, seif si internet gratuit.
Facilitati:Pareri

Parere noua