Hotel Justiniano Club

Alanya, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Situare: Hotelul situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya, la 35 km de orasul Alanya, pe malul marii. Construit in anul 1991, cu o suprafata totala de 70000 m2, ultima renovare - 2005. Hotelul este alcatuit din 27 corpuri cu 2 si 3 etaje:
- 215 camere standard (max. 2+1 pers., 21 m2);

- 76 family room (dormitor, baie sau dus, max. 3+1pers., 28-34 m2)

Facilitati camere: baie, dus, foehn, aer condiţionat centralizat, televizor, telefon, mini-bar (se suplimenteaza cu bauturi racoritoare de 2 ori pe saptamana, gratuit), seif (in camera, gratuit), balcon, pardoseala - gresie, curatenie in camera zilnic, schimbarea asternuturilor - 2 ori pe saptamana.

Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante - la carte (italian si pescaresc, in perioada de la 15.05 pana la 15.10, cu rezervare, gratuit), 5 baruri, meniuri dietetice, meniu vegetarian, 2 piscine exterioare, 2 tobogane de apa, cabinet medical (2 ore pe zi), coafor, salon de frumusete, Sala-TV, spalatorie,curatatorie chimica, magazine, schimb valutar, rent-car, parcare.

Sport si agrement: Gratuit: sauna, baie turceasca, fitness, aerobic, volei pe plaja, aqua aerobic, baschet, tir cu arcul, tenis de masa, darts, programe de animatie, discoteca (pana la 24:00 bauturile, gratuit). Contra cost: masaj, jacuzzi, biliard, internet-cafe, cursuri diving, sporturi acvatice

Plaja: proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Facilitati:



Pareri

Parere noua
9.4Excelent (Bazat pe 4 pareri)

Image

Laurentiu

"Am fost in vacanta cu sotul meu si cu fetita noastra in varsta de 12 ani. Este un hotel foarte dragut si avea un parc foarte frumos. Mancarea era delicioasa. Plaja era minunata si le puneau la dispozitie si o umbrela celor care nu pot sa stea prea mult in soare. Singura critica pe care o pot aduce acestui hotelului este curatenia in camera. Pe pat ne erau lasate flori si totul in camera arata frumos. "

Image

Laurentiu

"Pret optim- calitate pret. La prima vedere am fost un pic cam ingrijorati pentru ceea ce era in vecinatate nu era foarte bun dar, in momentul in care am intrat in complexul hotelier, toate grijile au disparut. Gradina era minunata si bine organizata, plaja era curata si frumoasa, de asemenea si piscina. Camera noastra avea o priveliste de neuitat si asternuturile erau schimbate in fiecare zi. Mancarea era gustoasa dar normal din cand in cand meniul se repeta. Ne placea foarte mult berea locala, pe care ne-o servea. Personalul era foarte amabil dar engleza lor era ingrozitoare, toata lumea vorbrea rusesti. Iubeam plaja, gradina, piscina, barul, mancarea, camera dar nu imi plac rusii si proastele lor maniere. "

Image

Laurentiu

"Buna!
Plaja Hotelul este, în general, cu nisip, pietricele mici rulare pe malul apei. Intrarea este mai confortabila prin stanga, vis a vi de locuinta" Resort". Coborarea în apa este, foarte abrupta. Marea este curata; apa este extrem de transparenta, in special de dimineata, cand puteți vedea pietrele de pe fundul apei si pestii, fara masca.

Majoritatea clientilor intr-adevar au fost rusii, dar eu nu pot spune ca acestia au fost nepoliticosi. Germani, spaniol și turci petreceu, de asemenea, vacantele în hotel. Personalul este multilingv deci nu au existat dificultati de comunicare. Toate problemele (pentru a deschide un seif inchis, pentru a rezerva un restaurant ...) au fost rezolvate în câteva minute.

All inclusive", în afara de bufete si baruri, presupunea o cina într-un restaurant à la carte, o data pe saptamana. Am vizitat doar restaurantul ce servea specialitati din peste, dar am gustat toate specialitatile de acest gen. Toate felurile de mancare au fost facute din peste proaspat, fiert și foarte gustos.
M-as bucura, daca comentariul meu va fi de folos!
"

Image

Laurentiu

"Resortul, plaja si locatia erau minunate! Am fost cazati intr-un apartament cu doua apartamente si cu un extrapat . Patul in plus era oribil. Din fericire, ne-au schimbat patul in prima zi la cererea noastra. Cel mai mare dezavantaj este resortul prea multi rusi peste 1400 de oameni. Unii dintre ei sunt nepoliticosi. Personalul de la receptive atunci cand ne-am cazat nu a stiut nici una dintre limbile urmatoare: rusa, engleza, germana. Personalul la bar era prietenos. In conceptual de all-inclusiv nu erau incluse: cocteilurile, Berea sau vinul. Barul principal nu a fost deschis numai pana la ora 24:00, dar pentru unii oaspeti un singur bar nu este suficient. Discoteca se tine numai in Justiniano Resort, Justiniano Club este inchis. Din cauza atator rusi nu am, sa ma mai intorc aici."