Hotel Macedonian Sun

Kassandra / Halkidiki, Grecia

Vezi preturi


Descriere

Situare: hotelul este situat in localitatea Kallithea, de pe bratul Kasandra al peninsulei Halkidiki - la 1 km de centru si la o distanta de 400 m de plaja cu nisip fin. Aeroportul Salonic este la 65 km. Recomandam acest hotel turistilor carora le plac viata de noapte si vacantele active, Khallitea fiind o statiune cu multiple posibilitati de distractie si cluburi.

Dotari: hotelul, cu o arhitectura traditionala si gradina cu verdeata dispune de restaurant principal, super market, disco, piscina la bar, cafenea - pizzerie, squash bar, fast food, cabina telefonica, magazin de suveniruri, piscina cu sectiune pentru copii. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt cu plata. Pe plaja hotelului Pallini Beach (aflata la 250 m. distanta) la care au acces turistii cazati la Macedonian Sun se poate practica baschet, volei de plaja, boccia, aerobic, darts, polo.

Camere: cele 128 camere au in dotare baie cu uscator de par, aer conditionat (in lunile iulie-august), telefon, balcon / terasa cu vedere la gradina, frigider, seif la cerere. capacitatea maxima a camerelor este 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si un copil.


Alegeti cazare la Hotel Macedonian Sun pentru a petrece un sejur Grecia 2017 de neuitat intr-o atmosfera deosebita si relaxanta.
Facilitati:Pareri

Parere noua