Hotel Maxx Royal Golf & Spa

Belek, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Localizare: Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa face parte din lantul hotelier Voyage Hotels, dar este un brand separat de acest lant, care este nou si de lux, fiind inaugurat in luna mai 2011. Hotelul este situat la 1 km de Belek si 45 km de Antalya.
Facilitatile hotelului: hotelul a fost inaugurat in anul 2011 (luna mai), are o suprafata de 1.050.000 mp, resortul include o cladire principala cu 8 etaje si vile, dispunand de 445 camere repartizate astfel: 22 Terrace Suite (suprafata 80 mp, capacitate maxima 3 adulti+1 infant); 143 Golf View Suite (suprafata 80 mp, capacitate maxima 3 adulti+1 infant); 103 Suite care are vedere la mare (suprafata 80 mp, capacitate maxima 3 adulti+1 infant); 100 Terrace Family Suite Golf View (suprafata 100 mp, capacitate maxima 4 adulti+1 infant), care are doua dormitoare, o baie cu dus, o baie cu jacuzzi; 12 Laguna Family Suite (suprafata 100 mp, capacitate maxima 4 adulti+1 infant), cu doua dormitoare, o baie cu dus, o baie cu jacuzzi; 14 Family Suite cu vedere la mare (suprafata 100 mp, capacitate maxima 4 adulti+1 infant), cu doua dormitoare, o baie cu dus, o baie cu jacuzzi; Laguna Duplex Suite (suprafata 135 mp, capacitate maxima 4 adulti+1 infant), cu doua nivele, doua dormitoare, living, o baie cu dus, o baie cu jacuzzi, acces direct la Laguna Pool; 4 vile Maldives (capacitate maxima 4 adulti+1 infant), pe insule private, cu terasa privata, doua dormitoare, o baie cu dus, o baie cu jacuzzi, piscina privata; 8 Maxx Royal Suite (suprafata 170 mp, capacitate maxima 4 adulti+1 infant+1 copil), care au vedere spre mare, doua dormitoare, o baie cu dus, o baie cu jacuzzi; 4 vile Albatross (suprafata 350 mp, capacitate maxima 4 adulti+1 infant+1 copil), cu doua etaje, gradina interioara de 320 mp, piscina exterioara privata, terasa, doua dormitoare, living, sala pentru servirea mesei, bucatarie, o baie cu dus si jacuzzi, o baie cu sauna si dus, baie turceasca; 22 vile Albatross Deluxe (suprafata 425 mp, capacitate maxima 6 adulti+1 infant+1 copil), cu doua etaje, gradina interioara de 399 mp, piscina exterioara privata, terasa, trei dormitoare, living, sala pentru servirea mesei, bucatarie, o baie cu dus si jacuzzi, o baie cu sauna si dus, baie turceasca; 1 King Suite. Concept pentru tinerii in luna de miere 2011: decoratii speciale in suite (asternuturi rosii de satin, flori rosii, papuci si halate de baie rosii, etc.); aranjamente florale in suite; cos cu fructe si vin spumos in suite; jacuzzi cu petale de flori; o cina speciala si fotografie in unul dintre restaurantele a la carte; primul mic dejun servit in camera; tort in forma de inima.
Facilitatile camerelor: Toate camerele sunt dotate cu: baie proprie cu minibar, aer conditionat, balcon, jacuzzi, LCD, Pay- TV, telefon, uscator de par, safe box, uscator de par, baie, cada, masa de scris, acces internet, seif, halat de baie, ISDN, radio, prepararea cafelei.
Sport si agrement. Activitati fara plata: restaurant principal cu sectiune pentru copii, 5 restaurante a la carte (italian, oriental, pescaresc, frantuzesc, steak), 4 restaurante pentru snack-uri, patiserie, 14 baruri, piscina interioara, piscina interioara pentru copii, piscina exterioara cu apa de mare, piscina exterioara principala, Laguna pool, Terrace pool, Maxx Aquapark cu piscina cu valuri, tobogane, animatie la piscine, centru fitness, darts, air riffle, jocuri la piscina, pedalo, gimnastica in apa, polo, yoga, catarari, teren de tenis, volei pe plaja, pilates, baschet, lectii de dans, cursuri de gatit, programe de animatie in timpul serii, petreceri pe plaja, muzica live, discoteca, cinema, wind bar, teren de golf cu 18 gauri, centru business cu dotari si facilitati moderne.
Activitati cu plata: rezervari la restaurantele a la carte, parasailing, lectii speciale de fitness, cursuri de scufundari, inchirieri rachete pentru tenis, Wii Nintendo, nocturna pentru tenis, sporturi acvatice motorizate, banana, jet ski, ringo, water ski, biliard, bowling, lectii de surfing, centru spa (masaje si terapii, tratamente corporale si faciale, manichiura, pedichiura), babysitting. Piscina. Hotelul dispune de piscina interioara, piscina exterioara cu apa de mare, piscina interioara cu sectiune pentru copii, terrace pool, piscina principala, laguna pool.
Facilitati pentru copii. Maxx Kids Land:pentru copii si adolescenti pana la 17 ani:- copii 1-3 ani: camera pentru dormit, loc pentru prepararea hranei, loc de joaca, mini discoteca, asistenta medicala, loc in restaurantul principal pentru prepararea hranei, scaune pentru copii;- copii 4-12 ani: camera pentru diverse activitati, loc de joaca, aquapark, piscina interioara si exterioara, camera pentru dormit, mini discoteca, cinema, loc pentru copii in restaurantul principal, meniu pentru copii in restaurantele a la carte;- copii 13-17 ani: Junior Bar, sala de jocuri, cursuri pentru pregatirea cocktail-urilor, catarari.
Plaja. Plaja este de nisip, cu o lungime de 300 m si un dig. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Concept Maxx Inclusive. Bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina, ceai, cafea si gustari tarzii, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale si unele internationale. Hotelul detine 1 restaurant principal, 5 restaurante A la Carte, 14 baruri, 1 patiserie- cafenea, 4 snack restaurante.
Facilitati:



Pareri

Parere noua