Hotel Mersoy Bella Vista Suites

Marmaris, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Descriere: Hotel situat la 150 m vis-a-vis de plaja publica, la 200 m de statiunea Icmeler, la 10 km de orasul Marmaris si la 100 km de aeroportul orasului Dalaman. Hotelul a fost construit in anul 2008, ultima renovare a hotelului a avut loc in anul, 2010, hotelul avand o suprafata totala de 2.700 m2. Hotelul este alcatuit din 2 cladiri cu 5 etaje 34 standard room (max. 3 pers., 18 m2), 40 suite room (cu 2 camere, un hol, dormitor cu usa, jacuzzi, max. 4 pers., 25 m2).
Comentariul nostru: Hotel recomandat pentru o vacanta de neuitat. Un hotel modern si confortabil, cu camere confortabile si curate, cu servicii de calitate si personal ospitalier. Hotelul este Adult Club, nu se pot caza copiii mai mici de 16 ani.
Camere: foehn , dus / cada , aer conditionat individual , telefon , televizor , seif (contra cost) , mini-bar (contra cost) , balcon , pardoseala /gresie , internet wireless (contra cost) , curatenie in camera zilnic , schimbarea lenjeriei de 3 ori/saptamana.
Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca , sala de fitness , muzica live ,
Contra cost: , masaj , sauna , internet cafe , jacuzzi , biliard , sporturi acvatice (pe plaja).
Plaja: publica, nisip, pietris. Umbrele, sezlonguri, saltele contra cost. Prosoape de plaja - nu. La piscina - umbrele, sezlonguri, saltele gratuit.
Teritoriu: restaurant principal , restaurant a la carte (bucatarie europeana, contra cost) , bar , piscina interioara , piscina exterioara , salon de infrumusetare , medic la solicitare , spalatorie, medic la solicitare, spalatorie.
Facilitati:



Pareri

Parere noua