Hotel Mpm Royal Central

Sunny Beach, Bulgaria

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Royal Central este recomandat tinerilor care doresc un hotel confortabil, intr-o locatie centrala. Este situat in centrul statiunii Sunny Beach la 250 m de plaja.

Turistii au la dispozitie: bar, fitness, parcare, piscina exterioara, receptie 24h, restaurant, seif, spalatorie - curatatorie, umbrele si sezlonguri pentru piscina, conexiune la internet.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat in camera, balcon / terasa, mini-bar / mini-frigider, telefon, tV , uscator de par.

Facilitati:Pareri

Parere noua
9.4Excelent (Bazat pe 2 pareri)

Image

Laurentiu

"
La sosirea noastra la receptie personalul era foarte politicos si incerau sa ne multumeasca. Un domn ne-a ajutat cu bagajele noastre, pana in camerele desemnate noua. Impresia pe care ne-au facut-o aceste camere este ca aveau mai mult spatiu decat credeam initial. Paturile double, erau de fapt, doua paturi mai mici lipite intre ele, iar distanta dintre ele era considerabila.Baie era formata dintr-un dus, care se infunda si toaleta.Perdeaua de la dus nu era cea mai buna,ea nu era atat de stabila pe cat mi-as fi dorit. Cu toate acestea, asternuturile si hartia igenica erau schimate in fiecare zi. Pentru ca prosoapele sa fie schimbate ele trebuiau lasate jos pe gresia din baie.Inainte de asta am facut greseala de a le usca pe ale noastra, pana ne-am dat seama.Balconul era spatios cu doua scaune. Privelistea nu era rea, nici ea.Am fost cazati in partea din spate a hotelului, balconul nostru era opus baconului de la Kalina. Piscina hotelului era situata pe acoperis si nu era foarte adanca. Pentru ca nu aveau angajat un salvamar, nu va recomand sa va duceti copii acolo. Piscina era deschisa pana la ora 7 seara.Am fost si la piscina, Hotelului Kuban din curiozitate si pentru ca piscina noastra nu avea sezlonguri gratis.
Aerul conditionat functiona. Muzica de la bar era inexistenta odata ce am intrat in camere. Cea mai mare problema a mea, cu hotelul, era starea prizelor care erau slabite din perete. Micul dejun a fost dezamagitor. Merita sa mergi jos pentru micul dejun chiar daca este vorba numai de o cafea. Micul dejun era servit intre 8-10 dimineata.
"

Image

Laurentiu

"La sosire am gasit personalul hotelului ca fiind prietenos cu o engleza precara, insa ne-am asteptat cu prosoape curate,cu apa calda si cu dulapuri securizate.Piscina poate fi un pic cam mica, dar este o locatie centrala, la doar cateva minute de strada principala, strada Florii.
Comentariile de la hotel il prezentau intr-o imagine prea negativa. Daca ai fost vreodata cazat in Grecia
intr-un hotel de trei stele, acesta este de cel putin doua ori mai dragut. Cu lifturi care functioneaza, aer conditionat, si televizoare cu cablu prin satelit."