Hotel Nufarul

Baile Felix, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Nufarul se afla in statiunea balneoclimaterica Baile Felix si este situat la liziera padurii, la aproximativ 200 m de centrul statiunii, la 10 km de Oradea si 15 km de aeroportul din Oradea.

In anul 2004 a fost complet renovat, iar acum dispune de toate facilitatile necesare categoriei de 3 stele pentru relaxare si odihna, intretinere si tratament sau evenimente si afaceri.
Hotelul ofera cazare in 70 de camera duble, 6 single si doua apartamente, dispuse pe doua etaje. Hotelul are si un lift.

Restaurantul are o capacitate maxima de 120 de persoane, cu terasa si bar de zi, bufet, meniu la alegere sau a la carte, si servicii de catering.

Facilitatile hotelului : plata cu Credit Card, sala de conferinta cu 20 de locuri si parcare pazita. Hotelul Nufarul este legat de Centrul wellness, baza de tratament si piscinele Hotelului Termal printr-un corridor de legatura. Turistii cazati la Hotel Nufarul au acces la Complexul Termal pentru: piscine, salon manichiura si pedichiura, cosmetica, sala de fitness, centru de wellness si tratament.

Tratament: kinetoterapie, masoterapie (masaj tonifiant si relaxant, masaj partial sau general, masaj cu jet de apa sau cu bule de aer), aromoterapie (masaj cu uleiuri, bai cu arome, gimnastica relaxanta), impachetari cu parafina, inhalatii de aerosoli cu medicamente si apa termala, electroterapie (magnetodiaflux, stanger, TENS, bai galvanice, unde scurte, diadinamice, curenti interferentiali, laser), elongatii, kinetoterapie in vane sau bazine cu apa termala, hidroterapie (baie drenolimfatica, bai cu apa termala in bazin sau vane, Jacuzzi, bai de plante, dus scotian si dus subacval).

Wellness: solar, sauna, bai termale cu infuzie de plante, hidromasaj complex, masaj, hidroterapie.

Atuuri: Hotelul a fost renovat recent, are un agrement diversificat, ofera multiple posibilitati de intretinere si tratament, are un bucatar renumit si este situat in vecinatatea strandurilor Apollo.

Hotelul este recomandat pentru organizarea unor evenimente sau conferinte, team-building, odihna si persoanelor care practica turismul de wellness si intretinere sau celor care necesita tratament pentru afectiuni osteo-articulare.

Pentru distractia turistilor, in fiecare miercuri se organizeaza seara bihoreana, iar in fiecare vineri se organizeaza Grill party. De asemenea, la hotelul Termal se desfasoara in fiecare dimineata de la ora 11:00 o jumatate de ora de gimnastica in apa, cu profesor calificat. Sambata si duminica exista un program de animatie la piscinele Complexului Termal, cu Ars Nova – Aqua Gym.

Facilitati:Pareri

Parere noua