Hotel Orizont

Predeal, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Orizont este situate la 50 m de DN1, la aproximativ 800 m de gara din Predeal, pe drumul care face legatura intre statiune si cabana “Trei Brazi”.

Hotelul este un punct ideal de cazare, atat pentru turistii interesati de vizita Castelul Bran sau Castelul Peles, cat si pentru cei interesati de aventura unui traseu montan si explorarea zonelor Cana Susai, Piatra Mare, Garbova, sau Clabucet, fiind situata in apropierea acestora. Imprejurimile statiunii Predeal sunt presarate de peisaje de neuitat si istorii captivante.
Calitatea serviciilor si conditiile de cazare reprezinta doar doua dintre punctele forte ale Hotelului Orizont.

Turistilor li se ofera in plus acces gratuit la sala de fitness si piscina, centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific traditional romanesc si unul cu specific international, 4 baruri, crama, Cigar Club, o camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare, centru SPA cu jacuzzi si 3 tipuri de sauna si, pentru siguranta deplina pe dutrata sederii, parcare supravegheata.

Zona de SPA si Fitness ofera turistilor sala de fitness, zona pentru jacuzzi, zona pentru sauna si o piscine interioara. In zona pentru sauna, hotelul va pune la dispozitie o sauna cu infrarosu, sauna uscata si sauna umeda cu aromaterapie. Alte servicii oferite : tratamente de infrumusetare faciala si corporala, impachetari la cald si la rece, masaje de relaxare. De asemenea, in zona SPA va asteapta si Natura Bar.

Orizont Forum este alcatuit din 4 sali de conferinte, comple dotate cu echipament de ultima generatie si, in plus, personal de specialitate ce sta la dispozitia turistilor in permanenta pentru orice eveniment.

Restaurantul Orizont este locul ideal pentru a lua masa. Bucatarie de inalta clasa, muzica buna si servire impecabila: reteta perfecta pentru o cina speciala.

Camerele hotelului ofera un confort de 4 stele. Hotelul pune la dispozitie 139 de camere : 18 single, 18 duble executive, 96 duble standard, 4 apartamente executive si 4 apartamente standard.
Camerele sunt dotate cu telefon, TV, internet gratuit, minibar si baie.
La cerere, se poate achizitiona paturi suplimentare pentru copii.

Facilitati:Pareri

Parere noua