Hotel Palazzo Di Zante

Vasilikos, Grecia

Vezi preturi


Descriere

Localizare: Hotelul Palazzo di Zante este situat in regiunea Vassilikos, pe un deal ce ofera o vedere panoramica asupra marii, in imediata vecinatate a hotelurilor Zante Imperial si Zante Royal. Cu ajutorul unui lift se poate cobori la plaja situata la 80 m de hotel. Distanta pana la aeroport este de 17 km.

Facilitati hotel: La dispozitia turistilor se afla un restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, bar la piscina, centru SPA (gimnastica, masaj, jacuzzi, sauna, baie de aburi si salon de coafura).

Facilitati camere: Hotelul ofera 166 de camere, toate dotate cu aer conditionat, TV, frigider, seif (contra cost), telefon, uscator de par si balcon cu vedere la piscina.

Divertisment: Pentru a asigura buna dispozitie a turistilor, hotelul ofera biliard, jocuri video si internet caf� (contra cost). De asemenea nu lipsesc programele de animatie din timpul zilei precum si spectacolele organizate seara (karaoke, seara greceasca, spectacole de cabaret).
Facilitati:Pareri

Parere noua