Hotel Planeta

Sunny Beach, Bulgaria

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Planeta se bucura de o locatie perfecta, fiind situat in centrul statiunii Sunny
Beach
, la doar 70 de metri de plaja. Luxosul Hotel Planeta, de prima clasa, ofera diverse facilitati de recreere, relaxare si divertisment.

Turistii au la dispozitie urmatoarele facilitati: restaurant, bar de noapte, pool bar, lobby bar,club de noapte, centru SPA, receptie, centru medical, jacuzzi, salon de frumusete, piscina, billiard, acces la internet, teren de joaca pentru copii, magazine, piscina exterioara, baie de aburi, sauna, sala fitness, masaj, parcare, magazine cu suveniruri.

Mobilate modern si spatioase, cele 538 de camere ofera oaspetilor stil si confort pe toata durata sederii in hotel. Sunt dotate cu aer conditionat, minibar,balcon, televizor cu satelit, radio, uscator de par, internet, frigider, telefon direct.
Parcare 5,- Euro/zi.
Facilitati:
Gratuit! Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit. ' Camere de nefumatori' Camere si facilitati pentru persoane cu dizabilitati' Camere de familie' Lift' Safe' Inchirieri auto' Aer conditionat' Internet cu plata' Facilitati de meeting si festive' Magazin Suveniruri' Masina de spalat' Curatatorie' Servicii calcatorie' Curatator pantofi' Receptie 24 ore' Exchange' Depozitare bagaje' Bancomat' Bar' Restaurant (buffet)' Sala de jocuri' Billiard' Tenis de masa' Animatie' Sala Fitness' Wellness' Masaj' Hamam' Piscina interioara' Piscina exterioara' Terasa'Pareri

Parere noua