Hotel President

Baile Felix, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotelul este situat langa o padure din statiunea Baile Felix si este clasifcat la 4 stele.
Orasul Oradea este la 10 km distanta, iar autobuzele opresc aproape de intrarea la hotel.

Restaurantul ofera preparate internationale si preparate cu specific romanesc, iar la terasa de vara puteti admira privelistea incantatoare savurand o bautura racoroasa.
Micul dejun este tip bufet.

Camerele au toate dotarile necesare, sunt spatioase si au balcon cu vedere la padure sau la curtea hotelului. Parcarea este gratuita.
Hotelul are 2 piscine, una acoperita si una in aer liber, cu apa termala.

Centrul SPA ofera sauna, baie turceasca, hidromasaj si diferite tratamente.

Facilitati:Pareri

Parere noua
10Excelent (Bazat pe 3 pareri)

Image

Laurentiu

"
Am fost foarte incantati de acest hotel... camere imense, foarte curate, pardosea incalzita, mic dejun gustos. Partea noua a hotelului este minunata. Acum au Aqua President,un Centru SPA cu 13 piscine, jacuzzi si sauna.
"

Image

Laurentiu

"Hotelul si facilitatile SPA sunt la cel mai inalt nivel. Personalul este prietenos si afabil, galagia de la sosea nu este o problema, este partea cea mai noua a hotelului.
Nivelul restaurantului s-a imbunatatit in ultimele sase luni, dar inca nu este la acelasi nivel cu cel al hotelului si a Centrului SPA. Calitatea mancarii s-a imbunatatit, la fel ca si propriile feluri de mancare. Mai multe fructe in meniu,la fel ca si supe, mancare usoara cum este cea de peste de pilda.Un debit, mai bun al aerului in restaurant, in asa fel incat sa elimine mirosul omletei proaspat facute, pare posibil.
Tipul camerei: camerele din hotelul nou cu priveliste inspre piscina, sunt insorite."

Image

Laurentiu

"
Am fost multumita de tot din acest hotel. Camere curate, servicii foarte bune si apa minerala si mancare de cea mai buna calitate.
Tipul camerei:alege o camera in partea noua a hotelului."