Hotel Rixos Downtown

Antalya, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Localizare: Amplasat in mijlocul unor grădini exotice, Rixos Downtown, acest hotel de 5 stele, de langă plaja Konyaaltı are vedere la mare şi munţii Taurus.

Facilitati hotel: Acesta oferă 8 restaurante, o piscină in stil de lagună şi transfer gratuit la plaja sa privată. Celor cărora le place să-şi păstreze forma fizică, luxosul hotel Rixos Downtown le oferă o sală de gimnastică modernă şi un teren de tenis. Există, de asemenea, un spa extins, unde oaspeţii se pot relaxa in baia turcească sau cu un tratament de masaj relaxant. Lounge-ul de la hotelul Rixos oferă o terasă panoramică şi serveşte preparate din bucătăria internaţională intr-un cadru de lux şic, in timp ce barul şi restaurantul situat pe plaja Konyaaltı oferă un meniu a la carte. Hotelul are, de asemenea, o serie de baruri care servesc cocktailuri exotice şi gustări uşoare. Biroul de turism de la hotelul Rixos Downtown oferă sfaturi despre excursii care pot fi făcute in zonă. Dacă vreţi să călătoriţi mai departe, hotelul asigură serviciu de inchirieri auto.

Facilitati camere: Camerele luminoase sunt decorate cu ţesături bogate şi oferă un balcon privat, cu vedere la Antalya sau Marea Mediterană. De asemenea, in acestea există un TV cu ecran plat, cu canale prin satelit şi o zonă de relaxare cu o canapea.
Facilitati:



Pareri

Parere noua