Hotel Royal Alhambra

Side, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Localizare : Hotel Royal Alhambra Palace este situat pe o suprafata de 50.000 m2, in paradisul turismului din Antalya, Colakli. Se afla la o distanta de 45 km de Aeroportul International Antalya si la 10 km de Side.

Facilitati hotel : In restaurantul principal, sunt servite mancaruri delicioase, mic dejun tip bufet, pranz si cina. Patiseria (servire prajituri proaspete si produse de patiserie), Restaurant,bistro si Snack-bar. Restaurante a la carte: turcesc, oriental, italian, mexican si pescaresc, toate necesita rezervare.
Mini market, lobby-bar, Beach Bar, Pool Bar, Amphi Bar, Discoteca,program de animatie, o sala de bal si sali de conferinte,miniclub pentru copii,servicii medicale.
Baie turceasca, sauna si sali de masaj, baie de aburi, jacuzzi.

Facilitati camere: Hotelul Royal Alhambra Palace dispune de 579 camere, 1158 paturi.
Tipuri de camera: 414 camere standard superior (inclusiv 5 camere pentru persoanele cu handicap) 48 Camere Duplex, 35 camere familiale, 60 apartamente familiale, 20 Junior Suite si 2 apartamente King. Toate camerele sunt dotate cu cheie de tip card electronic, centrala de aer conditionat, seif electronic pe etaj, telefon in baie, telefon direct, WC, baie (cu cada), uscator de par, mini bar, pat pentru copii (la cerere) , oglinda pentru make-up, canale de muzica, TV prin satelit si balcon.

Piscina: Piscina in aer liber de peste 2500 de m2, in stil modern, in aer liber, bazin semi olimpic, bazin pentru copii si piscina interioara incalzita, o varietate de tobogane de apa disponibile pentru toata familia, aquapark.

Sport si agrement: Puteti utiliza toate energia de care aveti stocate pe sporturile de apa, Aqua-sala de gimnastica, tenis de masa, darts, volei pe plaja, baschet, fitness, teren de tenis cu nocturna.
Facilitati:



Pareri

Parere noua