Hotel Royal Palace Helena Park

Sunny Beach, Bulgaria

Vezi preturi


Descriere

Descriere: Hotelul este pozitionat pe plaja, la o distanta de 2,5 kilometri de centrul statiunii si cu Royal Palace Helena Sands totalizeaza o suprafata de 14.500 m2.
Camere: Capacitati camere in functie de tip, astfel in cele double standard (maxim 2 persoane), in cele double superior (maxim 2+1), in apartamente (maxim 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii) cu garderoba si living (aici se afla si o canapea). Exista si connecting rooms, toate spatiile au aer conditionat central, TV+ satelit, minibar, seif (tarif extra), balcon.
Facilitati: Hotelul construit cu un numar de 6 etaje, un total de 232 de camere tip double si suite, dispune de 2 restaurante (un restaurant ‘a la carte’), acces internet WiFi gratis in lobby, centru SPA modern, 5 tipuri de sauna, hydro-jet, centru de afaceri si sala de conferinte, 2 lobby bar, bar pe plaja, piscina indoor-outdoor (interioara si exterioara), piscina pentru copii, sala fitness si 2 terenuri de tenis.
Facilitati copii: Program de animatie (varste intre 4 si 12 ani, de 6 ori/saptamana), loc de joaca, piscina si mini club.
Internetul este gratuit in intregul hotel.
Parcare platita subteran (se aplica taxe, in jur de 10,- EUR/zi)
Facilitati:
Gratuit! Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit. ' Room-service' Reviste' Camere de nefumatori' Camere si facilitati pentru persoane cu dizabilitati' Coafor' Camere de familie' Facilitati VIP' Suita pentru luna de miere' Lift' Inchirieri auto' Magazine in hotel' Aer conditionat' Spatiu pentru fumatori' Transfer aeroport (contra cost)' Facilitati de meeting si festive' Business Center' Magazin Suveniruri' Masina de spalat' Curatatorie' Servicii calcatorie' Curatator pantofi' Receptie 24 ore' Exchange' Depozitare bagaje' Bancomat' Restaurant' Bar' Meniuri speciale de dieta (la cerere)' Bufet pentru copii' Teren de tenis' Teren de joaca pt. copii' Billiard' Tenis de masa' Karaoke' Darts' Biblioteca' Drumetie' Minigolf' Animatie' Sauna' Sala Fitness' Wellness' Masaj' Hamam' Piscina interioara' Piscina exterioara' Topogan' Prosop la piscina' Gradina' Terasa' Facilitati barbeque' , heated pool, Concierge Service, Trouser Press



Pareri

Parere noua