Hotel Rozmarin

Predeal, Romania

Vezi preturi


Descriere

Pentru cei care doresc sa petreaca un weekend relaxant, o vacanta linistita, pentru cei care doresc sa organizeze un seminar, o conferinta sau un eveniment in familie, Hotelul Rozmarin din Predeal este locatia ideala.

Hotelul dateaza a fost construit intre anii 1933-1936 si, in urma faptului ca a fost renovat complet, a dobandit o arhitectura deosebita. Echipa profesionala va sta la dispozitie in orice moment astfel incat veti primi servicii de inalta calitate si confortul va este asigurat !

Saloanele de restaurant ale Hotelului Rozmarin imbina arhitectura moderca cu arhitectura clasica specifica zonei montane, creand un ambient linistit si relaxant, potrivit pentru orice moment in care doriti sa luati masa. Restaurantul are o capacitate de 220 de persoane si este organizat pe doua etaje (cu un spatiu central comun ce asigura comunicarea intre cele doua etaje). Restaurantul are iesire la terasa care ofera o priveliste extraordinara asupra muntilor. De asemenea, restaurantul are si un semineu, care pe timp de iarna invaluie spatiul intr-o atmosfera de poveste.

Hotelul Rozmarin poate fi locatia potrivita pentru activitati precum team-building, conferinte, seminarii, iar pentru toate aceste evenimente exista facilitati precum echipamente si sali de conferinte. In plus, restaurantul poate gazdui evenimente de familie precum botezuri, nunti, aniversari.

Dotari hotel: receptie 24 /7, room-service, bar de zi, terasa, crama, restaurant, salon mic dejun, club, spatiu barbeque, 5 sali de conferinte, internet wireless, calcatorie, spalatorie, solar, jacuzzi, sala de fitness, masaj, sauna, spatiu de parcare.

Dotari camere:
Capacitatea maxima a hotelului este de 154 de persoane in 6 apartamente si 64 de camere. Acestea sunt caracterizate de o arhitectura unica, atmosfera calda, ospitalitate si confort.
Tipuri de camere disponibile: 6 apartamente, o garsoniera, 6 camere triple, 6 camere twin si 37 de camere cu pat matrimonial.
Camerele au TV, minibar, baie proprie si uscator de par.

Facilitati:Pareri

Parere noua