Hotel Sol Costa Atlantis Spa

Puerto De La Cruz, Spania

Vezi preturi


Descriere

Sol Costa Atlantis Tenerife este pozitionat excelent, in centrul orasului: la 1 minut de mers pe jos fata de plaja, la doar 50 de metri de plaja Martiánez si complexul de piscine Lago Martiánez, la mai putin de 3 kilometri de Parcul tematic Loro Parque avand in imprejurimi o gama variata de magazine, baruri si cafenele.. 
In fiecare din cele 289 de camere ale hotelului sunt dotari ca: aer conditionat, decor elegant, balcon, TV (cu ecran plat) + canale prin satelit. Contra cost oaspetii pot beneficia si de seif. Acces internet WiFi Gratis.
La restaurantul hotelului puteti servi micul dejun tip bufet si diverse mancaruri spaniole la masa de cina.
La ultimul etaj al hotelului este atractivul Centru Spa cu vedere la mare, circuit termal cu sauna, baie turceasca plus piscina cu jeturi de apa. Cei cazati aici pot alege unul din tratamentele de infrumusetare si diverse modalitati de relaxare, cum ar fi masajul. Accesul aici se face in schimbul unui cost suplimentar, insa toate facilitatile de fitness sunt gratuite. Hotelul dispune de piscina in aer liber (outdoor) cu bar si lounge bar modern, cu terasa.
Turistii din Puerto de la Cruz, conform comentariilor independente sustin ca aceasta este locatia lor favorita de cazare.
Facilitati:



Pareri

Parere noua