Hotel Termal

Baile Felix, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Termal beneficiaza de o amplasare exceptional : este situate in apropiere de centrul statiunii Baile Felix, la liziera padurii.
Complexul touristic a fost renovat de curand si ofera clientilor sai o paleta diversificata de terapii si facilitati de cazare, organizare a diferitelor evenimente sau activitati si servire a mesei in regim de 3 stele.

Hotelul detine de 114 camere duble, 58 de camere single si 6 apartamente dispuse pe 10 nivele. Hotelul are 3 ascensoare.
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, minibar, cablu TV, telefon, internet, uscator de par).

Hotelul dispune de un centru de tratament si wellness si include si tratamente cosmetice cu produse Aslavital si Gerovital.
Restaurantul hotelului are o capacitate maxima de 400 de locuri (300 in salon si 100 afara, pe terasa acoperita) cu bucatarie cu specific international sau romanesc. Restaurantul are bar de zi si gelaterie.

Alte dotari ale hotelului: pastrare obiecte de valoare, schimb valutar, club, manichiura, pedichiura, cosmetica, magazin, se accepta carti de credit si 3 sali de conferinta (cu o capacitate intre 60 si 200 de persoane; mai exista o sala de conferinte multifunctionala – 300 persoane – in cadrul Clubului Felix). Piscina a fost renovata anul acesta.

Tratamentul la Hotel Termal consta in kinetoterapie in vane sau bazine cu apa termala, hidroterapie (baie drenolimfatica, afuziuni, Jacuzzi, dus scotian, dus subacval, bai de plante, bai cu apa termala in vane sau bazine), electroterapie (magnetodiaflux, TENS, unde scurte, curenti interferentiali, laser, ultrasunete, diadinamice, bai galvanice, stanger), inhalatii de aerosoli cu medicamente si ape termale, aromaterapie (masaj cu uleiuri, gimnastica relaxanta, bai cu arome), termoterapie (impachetari cu parafina), masoterapie (masaj relaxant si tonifiant, masaj general si partial, masaj reflexogen, masaj cu bule de aer, masaj cu jet de apa)

La hotelul Termal se organizeaza, pentru distractia turistilor: marti – seara italiana; joi – seara romantica; sambata – serata muzicala. In fiecare dimineata, la ora 11:00, se desfasoara o jumatate de ora de gimnastica in apa, cu un profesor calificat. In plus, sambata si duminica se organizeaza la piscine un program de animatie cu Ars Nova – Aqua Gym.

Facilitati:Pareri

Parere noua