Hotel The Grand Blue Sky

Kusadasi, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Localizare: hotelul este situat la 3 km centru Kusadasi, pe malul marii.
Facilitati hotel: restaurant principal si restaurante a'la carte cu specific italian, pescaresc si turcesc, baruri la piscina, in lobby si pe plaja, snack bar, disco bar, disco, parcare. Servicii medicale, spalatorie, baia turceasca, masaj, coafor, internet cafe, telefon, 2 mini cluburi, piscina pentru copii, piscine exterioare, plaja este privata, ingusta, cu nisip, sauna, Jacuzzi, centru de fitness, tenis de masa, 2 terenuri de tenis cu nocturna, biliard, animatie pe tot parcursul zilei; lectii de tenis, sporturi nautice.
Facilitati camere: sunt cu vedere catre mare, catre gradina sau catre piscina. Camerele sunt dotate cu balcon, aer conditionat individual, grup sanitar propriu cu dus sau cada, telefon direct, minibar, uscator de par in baie, room service 24h/zi, TV satelit.
Facilitati:



Pareri

Parere noua
9.5Excelent (Bazat pe 2 pareri)

Image

Laurentiu

"Acest hotel are o plaja privata, cu un restaurant minunat, cu o multime de magazine universal iraniene. Nu am putut sa primesc bere Bellys, mancarea era atat de sofisticata incat nu am stiut ce mancam. Era un restaurant atat de pretentios, incat, nu ni s-a cerut sa cerut rochii de seara si pantaloni lungi la barbati, atunci cand am luat masa. Plaja era aproape goala, deoarece iranienilor nu le place sa stea la soare. Micul dejun era minunat, la fel si masa de pranz si cina, era intotdeauna ceva nou sa incercam. Si daca nu ne placea mancarea noastra, mancarea era din belsug.
Eu una, asa recomanda, acest hotel tuturor celor care nu doresc sa aiba de a face cu tot felul de cheflii care consuma bere in vacanta. Personalul era foarte prietenos , Ladies beach era dupa colt si o excursie pana la Ephusis este obligatorie!
"

Image

Laurentiu

" Am mai mai in vacanta in Turcia cand ne-am cazat la acest hotel, era cea de a seasea vacanta, a noastra aici. Mi-ar placea foarte mult sa impartasesc totate cele gasite aici cu voi. Hotelul este incapator, frumos si cu personal prietenos. Cel mai buni barmani, cel mai bun manager de hotel si echipa de animatori. Vom mai face rezervari la acest hotel!
"