Royal Dragon Hotel

Side, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Situare: la 10 km de orasul Manavgat, pe malul marii. Aeroportul Antalya este la 48 km. Hotelul a fost construit pe o suprafata de 5 ha in anul 2008. Este alcatuit din 3 cladiri cu 7 etaje interconectate. In cadrul hotelului exista un aqua park si luna park, fiind recomandat familiilor cu copii.
Camere: 390 camere standard pentru max 4 pers, 111 camere duplex cu 2 incaperi pt max 4 pers, 38 camere familiale cu 2 incaperi pt max 4 pers.
Facilitati:Pareri

Parere noua
9.5Excelent (Bazat pe 2 pareri)

Image

Laurentiu

"Cazarea la acest hotel anul trecut nu a reprezentat pentru mine o problema, adica nu am fost deloc dezamagit. Hotelul este foarte curat si serviciile sunt exceptionale. Zonele de relaxare din apropierea hotelului sunt foarte comfortabile si toate cu un design diferit. Serviciul chelnerului este ireprosabil si nu esti niciodata lasat sa astepti prea mult. Desi am citit despre acestia cateva comentarii rautacioase noi am gasit personalul hotelului ca fiind amabil si ca vorbeste destul de bine limba engleza. Gasesti mult ajutor din partea lor atunci cand le ceri ceva mai ales daca ii saluti in turca si le spui cateva cuvinte in limba lor. Ultimul mic dejun este servit la ora intre orele 10-11 dar este ideal si mai putin formal dar totusi cu o varietate de alegeri. Plimbarea noastra in imprejurimi ne-a luat doua ore timp in care am putut sa vedem schimbarile care s-au facut de la ultima noastra vizita aici, in anul 2003. Unele dintre distractii erau tipic turcesti iar cateva dintre spectacole au fost, foarte bune. Bauturile sunt proaspete. Piscina interioara este una dintre cele mai mari dintre piscinele pe care le-am vazut vreo data.
Daca era un pic pacat ca nu era nicaieri un spatiu unde sa stai la bar si sa te bucuri de o bautura impreuna cu alte nationalitati care erau cazate in hotel. Daca voi mai sta vreo data la acest hotel?! Cu siguranta, da!

"

Image

Laurentiu

"Un hotel minunat si cu un personal super. Cazarea la hotel se face foarte usor. Eram pe cont propriu, dar acestia puteau sa iti ofere si o camera cu pat dublu si living. Am sosit la acest hotel dupa masa dar mi s-a oferit un sandwish si o cafea. Camera mea era la etajul al doilea, inspre strada si se auzea venind de acolo intreaga galagie. Mancarea era minunata cu foarte multe posibilitati, personalul de la bar era bun si paharul de vin imi era umplut, de cate ori aveam nevoie. Totul era fara pata, menajera isi facea foarte bine treaba. Aici putea sa ma plimb pe plaja, acest hotel nu era situat la cativa kilometri distanta de acest hotel. Engleza ospatarilor nu este foarte buna, dar mult mai buna decat felul in care eu vorbesc limba engleza. Dar imi displace sa vad oameni care se comporta urat cu personalul hotelului.In cele din urma pot afirma ca este un hotel minunat!"