Villa George Hotel Apartments

Kassandra / Halkidiki, Grecia

Vezi preturi


Descriere

Situare: Villa se afla la 85 km de aeroportul Thessaloniki si este construita intre tarmul plajei Kriopigi si padurea de pini a Kassandrei, fiind o combinatie potrivita de distractie si relaxare. Se afla in apropierea cunoscutului Hotel Kassandra Palace, care are toate felurile de sporturi si distractie.
Dotari: apartamente echipate complet, restaurant, bar, bar pe plaja, piscina, mini market, ping-pong.
Camerele: apartamente cu incaperi separate pentru 2-4 pers.,studio pentru 2 pers apartamente duble pentru 4 pers., cu 2 suite pentru 4 pers., duble. TV.A/C telefon, balcon(sau nu), frigider, radio, baie, incalzire, boiler, uscator de par, bucatarie echipata, serviciu de curatenie de trei ori pe saptamana.
Masa:
Parcare: parcare
Kriopigi se afla in peninsula Kassandra la 90 km distanta de Salonic, si este o mica localitate cu aprox 1000 de locuitori, dar care in timpul sezonului este impanzita de turisti din toate colturile Europei (si nu numai). Kriopigi este cea mai frumoasa statiune a regiunii datorita clima excelente si a combinatiei cristalului marii cu muntii. De aici puteti face excursii la Pestera Petralona, Muntele Athos, Stagira (locul unde s-a nascut Aristotel), Vechiul Olynthos. Este o statiune curata, linistita, ideala pentru turisti in cautarea relaxararii, unde viata de noapte nu este atat de pronuntata si de unde poti pleca mereu numai cu aminitiri frumoase. la marginea statiunii vecine sunt cluburi si discoteci (la 5-10 minute de mers cu masina), iar in Kriopigi sunt taverne excelente.
Facilitati:Pareri

Parere noua