Hotel Club Blue Dreams Hv

Bodrum, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Descriere:Hotel situat pe malul marii, la 10 km de statiunea Guvercinlik, la 10 km de centrul Bodrumului, si la 23 km de aeroport. Hotelul a fost construit in anul 1996, a fost renovat in 2009, are o suprafata totala de 70.000 m2. Hotelul este alcatuit dintr-un complex de cabane cu 2 si cu 3 etaje (70% din camere sunt cu vedere la mare) , 188 standard room (dintre care 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 pers., 24 m2), 36 family room care au 2 camere (2 dormitoare cu usa, baie, max. 4+1 pers., 35-40 m2).
Comentariul nostru: Este un hotel care dispune de un spatiu exterior foarte bine ingrijit. Hotelul are un restaurant cu specific italienesc foarte bun. Personal este foarte amabil si ospitalier. Este un hotel foarte vesel si zgomotos, unde veti beneficia de un program de animatie interesant si mini-club pentru copii. Exista aici si tobogane pentru copii.
Camere: baie / dus , televizor , telefon , mini-bar (bauturi fara alcool, la sosire - gratuit, se completeaza contra cost) , seif (contra cost) , foehn , balcon/terasa (nu in toate camerele) , aer conditionat individual , pardoseala parchet , room service (contra cost , curatenie in camera - zilnic , schimbarea lenjeriei de 3 ori/saptamana.
Relaxare si sport: Gratuit: sauna , sala de fitness , baie turceasca , aerobic , baschet , tenis de masa , volei pe plaja , darts , teren de tenis cu suprafata dura (ziua) , inchirierea echipamentului de tenis , discoteca (cu intrare), , program de animatie , internet wireless (in lobby, pe tot teritoriul hotelului).
Contra cost: sauna , masaj , cursuri de tenis , cursuri de diving , biliard , nocturna terenului de tenis , internet cafe , windsurfing , sporturi acvatice cu motor.
Plaja: proprie, pietris. Platforma. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja umbrele, sezlonguri, saltele gratuit.Prosoape de plaja gratuit.
Teritoriu: 4 restaurante a la carte (turcesc, italian, chinezesc, pescaresc, cu rezervare - gratuit, bauturi alcoolice - contra cost) , restaurantul principal , 7 baruri , 3 piscine exterioare , lant de magazine , cabinet medical , piscina interioara (cu jacuzzi si incalzire) , 2 tobogane acvatice , spalatorie.
Pentru copii: loc de joaca , piscina , aqua park , mini-club (4-12 ani).

Facilitati:



Pareri

Parere noua
9.9Excelent (Bazat pe 2 pareri)

Image

Laurentiu

"Am venit aici, la mijocul lunii septembrie, impreuna cu prietenul meu, amandoi suntem de 20 de ani, si trebuie sa recunoastem ca acest loc este minunat! Mancarea este minunata, bauturile sunt bune, personalul este foarte prietenos si hotelul este curat si ingrijit. Plaja este draguta, dar nu prea potrivita daca ai copii mici nu exista nisip si este foarte stancoasa. Oricum zona piscinei este incantatoare, dar devine foarte aglomerata. Mancarea este un adevarat festin, intotdeauna ceva din care sa alegi la desert si care sa-ti lase gura apa.
Atentie la viespi atunci cand mananci, desi nu sunt atat de rau pe timpul noptii. Restaurantul a la carte a fost dragut pentru o schimbare, dar trebuie sa platesti pentru un pahar de bautura si sa fiu sincera prefer mancarea din restaurantul principal… Oricum si cel chinezesc era minunat! Viata de noapte draguta, nu a fost cea mai buna, asta pentru ca trebuia sa mergem la culcare devreme, dar nu incepeau pana seara tarziu. Amandoi am facut baie turceasca si masaj – cu siguranta am recomanda asta este minunata. Imi place la nebuinie acest loc si nu pot sa ma mai opresc din recomandari!
"

Image

Laurentiu

"A locuit intr-un hotel de 5 stele, la all-inclusive cu prietenii mei pentru timp de 3 nopti, nu ne-am cazat in nici un hotel, din Bodrum, inainte de calatorie si cand am cautat toate hotelurile era pline, dar din pacate, nu am putut sa gasesc o camera in acest frumos hotel. Nu am calatorit niciodata in Turcia, mai ales in sezonul perelor fara sa ne facem o cazare, altfel trebuie sa platesti mai mult. Hotelul se afla la o distanta de 15 minute distanta de oras si nu este atat de usor sa ajungi acolo, trebuie sa iei un taxi sau sa astepti o perioada dupa un autobuze. Pentru a vizita orasul noaptea sau pentru a vizita discoteca Halikarnas eu unul recomand taxiul, cu siguranta, trebuie sa mergi la acesta discoteca faimoasa, dar iti vor cere sa poti pantaloni si pantofi sa te lase sa intri. Mancarea la hotel este excelenta si restaurantul este cu foarte frumos, cu o buna priveliste catre mare si in apropierea piscinei. Este foarte dragut la ora cinei sa fii acolo dar iti recomand sa mergi mai devreme sa prinzi intregul meniu. Piscina este aglomerata si plaja de asemenea, iar marea nu este potrivita pentru inotatorii incepatori, plaja este de cele mai multe ori nenisipoasa. Cel mai bun lucru, este privelistea hotelului. Iti recomand sa stai aici pentru 4 zile!
Incearca viata de noapte in discoteca hotelului. Iti recomand, sa stai aici mai mult de 4 zile. Hotelul este situat in apropierea lui Karvansaray si Rixos, asa ca poti sa le inceci si pe ele!
"