Hotel Orfeu

Mamaia, Romania

Vezi preturi


Descriere

Pentru petrecerea unui concediu relaxant va invitam sa descoperiti oferte la cazare in Mamaia 2017 deosebite propuse de Hotel Orfeu. Complet renovat si modernizat, hotelul este situat in partea de nord a statiunii Mamaia, la 50 de metri de plaja Marii Negre, langa Hotelul Amiral si Comandor. Piscina si restaurantul le are in comun cu Hotelul Comandor si cu Hotelul Amiral.

Dotarile hotelului: restaurant, parcare – in limita locurilor disponibile, internet in holul hotelului, pastrare obiecte de valoare, loc de joaca pentru copii (comun cu Hotelul Amiral si Comandor). Animalele de companie sunt acceptate – receptie se va prezenta actul de sanatate al animalului si se va achita 20% din valoarea unui loc de cazare. Hotelul are o sala de conferinte, cu 30 de locuri, echipata cu ecran, videoproiector, flipchart, acces internet si aer cnditionat.
Restaurantul are 250 de locuri, sistem autoservire, terasa, bar de zi.
Plaja este nisipoasa, larga, cu intrare lina in mare.

Hotelul dispune de un total de 99 de spatii de cazare: 96 de camere duble (85 cu doua paturi si 11 cu pat matrimonial) si 3 apartamente (un dormitor si un living cu canapea extensibila).
Toate camerele sunt dotate cu balcon, seif, minibar, TV, aer conditionat, baie cu cada si telefon si sunt puse la dispozitia clientilor care isi doresc sa beneficieze de oferte la cazare Mamaia 2017 foarte bune si conditii de calitate! Majoritatea camerelor au vedere spre mare.
Apartamentele sunt dotate cu cablu TV, televizor, baie cu cada, telefon, seif si aer conditionat.
Facilitati:Pareri

Parere noua