Hotel Wow Kremlin Palace

Kundu, Turcia

Vezi preturi


Descriere

Localizare: hotelul este situat la 20 Km de centrul orasului Antalya si la 20 Km de aeroportul Antalya.
Facilitatile camerelor: balcon sau terasa, A/C, mini bar (racoritoare si bere, zilnic), baie dotata cu dus sau cada, uscator de par, telefon direct, TV satelit si muzica, TV cu plata, internet (cu plata) si seif.
Activitati: centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, centru de sanatate, piscine in aer liber si interioare pentru adulti si copii, tobogane cu apa pentru adulti si pentru copii, 8 terenuri de tenis, tenis de masa, pista de jogging, squash, baschet, volei pe plaja, mini fotbal. Sporturile de apa cu motor, masajul si centrul de infrumusetare sunt cu plata. Animatie zilnica si program de seara, disco. Mini club pentu copii intre 4 si 7 ani, Jokers Club pentru copii intre 8 si 12 ani si club pentru adolescenti intre 13 si 16 ani. Exista meniu special pentru copii.Sezlongurile, umbrele si prosoapele sunt gratuite.
Alte facilitati: Restaurante principale, Restaurant Stolista, La Gondola (Italian), Restaurant Pasha (Turcesc), Restaurant Trapeza (Rusesc), Restaurant El Sombrero (Mexican), 7 baruri in cadrul complexului hotelier.Masa: tip Maximum All Inclusive - Toate mancarurile si bauturile locale si o parte din bauturile de import sunt gratuite. Cafeneaua Pushkin si mic dejun A`la Carte sunt cu plata. Room service este cu plata cu exceptia camerelor suite unde serviciul este gratuit. La restaurantele A`la Carte puteti beneficia de servicii gratuite o singura data pe sejur. Room service, vinurile speciale, bauturile de lux si restaurantul A`la Carte - Sushi, Puskin Café sunt cu plata.
Facilitati:Pareri

Parere noua