Hotel Best Western Savoy

Mamaia, Romania

Vezi preturi


Descriere

Best Western Savoy va asteapta cu oferte Mamaia 2017 foarte bune si conditii deosebite de cazare. Hotelul face parte din lantul hotelier Best Western, are 4 stele si este un hotel rafinat, elegant, cu camere spatioase.
Best Western Savoy este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din statiunea Mamaia; este situat in regiunea de nord a statiunii, direct pe plaja.

Dotarile hotelului: restaurant, terasa, bar, 4 sali de conferinte echipate modern, servicii medicale la cerere, coafor, seif, servicii de spalatorie, room service 24 h, schimb valutar, sala de jocuri si jocuri video, sauna si fitness, tratament de intretinere / balnear / cosmetica faciala (cu Aslavital sau Gerovital), piscine pentru adulti si piscine pentru copii (ambele in aer liber), paza 24 h, parcare.

Restaurantul Emir, deschis in anul 2008, ofera o gama diversificata de preparate din bucataria internationala si libaneza. Restaurantul se remarca prin varietatea culinara si atmosfera creata de vederea spre mare a terasei. Restaurantul are o capacitate de 400 de locuri, iar terasa are 150 de locuri.

Salile de conferinte (Adamclisi 8-20 locuri, Callatis 25-50 locuri, Tomis 40-100 locuri, Histria 45-120 locuri) sunt echipate cu videoproiector, instalatie de sonorizare, microfon, linii telefonice cu acces direct si laptop-uri.

Hotelul pune la dispozitia clientilor oferte pentru Mamaia 2017 foarte avantajoase, in 131 de spatii de cazare la standarde de calitate ridicata: 98 camere duble, 17 camere duble De Luxe si 16 apartamente. Camerele sunt dotate cu TV color, acces pe baza de cartel magnetica, sistem de climatizare, telefon, minibar, balcon, data port, camere de nefumatori, uscator de par si priza de barbierit in baie.

Rezervati acum una dintre cele mai bune oferte de cazare in hoteluri din Mamaia la Best Western Savoy!
Facilitati:Pareri

Parere noua
10Excelent (Bazat pe 1 pareri)

Image

Eugen Popa

"Am stat aici timp de 10 zile, la sfârșitul lunii iunie 2016. Camerele sunt spațioase și curățate zilnic, cu mobilier în stare bună. Am avut un balcon cu 2 scaune și o masă bună pentru a fi folosită la o pauză de cafea.
Dar, cele mai importante caracteristici ale hotelului sunt cele pentru copii: un loc de joacă în interior și unul exterior, animatori de seară și piese de teatru pentru copii, o piscina pentru adulti si alta pentru copii.The food was OK, in general "normal" food and in one evening we even had oysters.
Personalul era drăguț, politicos si rapid.
Pentru îmbunătățiri: jucăriile folosite în interiorul camerei de joacă sunt vechi, iar cele mai multe dintre ele sunt deteriorate, deci acestea necesită să fie înlocuite. De asemenea, cele mai multe dintre doamnele care supraveghează copiii sunt obosite și plictisite și mai degrabă au stat la bârfă sau cu nasul în mobil decât să aibă grijă de copii.
Sfat pentru cameră: Camerele cu vedere atât către lac cât și mare sunt mai puțin costisitoare, și aveți parte de o frumoasă vedere la mare.
"