Hotel Lido

Mamaia, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotel Lido va asteapta cu cele mai bune oferte Mamaia 2017 pentru un concediu de vis! Hotelul se afla in partea de nord a statiunii Mamaia, la aproximativ 25 de metri de plaja, in apropierea hotelurilor Comandor si Amiral.

Acest hotel este una dintre cele mai bune variante privind raportul dintre calitate si pret in ceea ce priveste posibilitatile de cazare in hoteluri Mamaia. Serviciile sunt de calitate, camerele sunt luminoase si spatioase, iar pozitionarea in statiune este un punct forte care face din hotel una dintre cele mai cautate unitati de cazare din Mamaia.

Hotelul Lido ofera cazare in 106 camere duble, 8 camere familiale, 4 apartamente si 11 garsoniere. Camerele duble au in dotare balcon, aer conditionat, minibar, cablu TV, grup sanitar propriu, frigider, telefon, geam termopan si mobilier alb. Garsonierele au suprafata mai mare decat camerele duble si au in plus doua fotolii mari si o canapea extensibila. Apartamentele sunt alcatuite dintr-un living cu canapea extensibila si un dormitor.

Facilitatile hotelului: restaurant (280 de locuri), terasa (100 de locuri), lift, bar de zi, wireless gratuit la receptie, parcare gratuita – in limita locurilor disponibile, acces la calclatoarele din holul hotelului, spalatorie, seif, sala de conferinte de 100 de locuri.
Pentru distractia turistilor, exista langa hotel o discoteca faimoasa. De asemenea, tot in apropiere se afla Hotelul Savoy unde se poate achita accesul la piscina.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Profitati de una dintre cele mai bune oferte Mamaia 2017 si rezervati un sejur la Hotel Lido!
Facilitati:Pareri

Parere noua
9.8Excelent (Bazat pe 1 pareri)

Image

Loredana

"Am stat la Hotel Lido pentru o săptămână cu cele 2 fete ale noastre. A fost briliant! Hotel foarte curat cu camere spațioase. Foarte aporape de plajă, mâncarea a fost fantastică. Personal foarte politicos, nu pot să învinuiesc acest hotel. Abia aștept să mă întorc anul viitor.

"