Hotel National

Mamaia, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotel National va asteapta in 2017 cu oferte deosebite la cazare hoteluri Mamaia!
Aproape de lacul Siutghiol si la 150 metri de plaja din Mamaia se gaseste hotelul National. Aerportul este la 25 km distanta, iar Telecabina ofera o vedere frumoasa asupra statiunii.

Camerele au baie privata cu dus, aer conditionat, frigider, televizor.
La restaurant puteti servi preparate traditionale si internationale, iar la bar savurati o bautura buna.

Parcarea este gratuita, restaurantul are si terasa, exista un bar, piscina, centrala termica, seif, inchiriere jocuri distractive.

Puteti beneficia de oferte foarte bune la cazare hoteluri Mamaia daca rezervati din timp un sejur la Hotel National.
Facilitati:Pareri

Parere noua
8.5Excelent (Bazat pe 1 pareri)

Image

Laura

"În primul rând, atunci când am rezervat camera am cerut una cu vedere laterală la mare. Când am ajuns acolo, au spus că nu este posibil, chiar dacă am rezervat cu o lună în avans, dar după rugăminți repetate s-a dovedit că firește mai erau astfel de camere disponibile. (Poate că doamna dorea ceva în schimbul serviciului ei). Al doilea lucru de care eu nu sunt mulțumit este dușul. Nu era niciun strop de apă caldă. Când i-am întrebat ce este de făcut, au răspuns într-un fel în care m-a făcut să mă simt ca și cum nu ar fi trebuit să adresez acea întrebare. Nici nu s-au deranjat deloc. ''Doar lăsați dușul să curgă timp de 10 minute, nu vor exista probleme'' au spus ei și nu a fost așa. Al treilea lucru a fost internetul. Am avut acces la Wi-Fi numai la parter, iar camera noastră a fost la etajul 9. Să presupunem că acest lucru nu era neapărat o problemă majoră căci aveau o masă de billiard și am fost foarte încântați că vom putea juca. Doar că și aceasta era scoasă din uz. Vreau să spun că ei nu au nici mingi pentru piscină, iar întrebarea este '' Cum ar trebui să mă joc? '' sau '' De ce naiba ai o masă de billiard dacă oricum nu poate fi folosită? ''
Oricum aceasta a for prima dată în care am apelat la serviciile Hotelului Național și ultima de asemenea.
"