Hotel Palas

Mamaia, Romania

Vezi preturi


Descriere

Sunteti in cautare de conditii de cazare superioare, dar in acelasi timp doriti sa beneficiati si de oferte Mamaia 2017 la cazare? Hotel Palas de 4 stele, a fost renovat recent si este pus la dispozitia voastra. Se afla in nordul statiunii Mamaia, la 40 metri de plaja si se caracterizeaza prin armonie, confort si liniste.

Hotelul Palas va pune la dispozitie cazare in 40 de apartamente si 104 camere duble. Camerele sunt dotate cu televizor, cablu TV, internet wireless, minibar, frigider, climatizare.

Facilitatile hotelului: sala de conferinte de 50 de locuri, lift, seif la receptie, facilitate pentru persoanele cu handicap, camera de bagaje, restaurant, salon pentru mic dejun, terasa cu iesire la piscina, bar la piscina, bar in interiorul hotelului, piscina descoperita, jacuzzi la piscina, parcare. Atat accesul la piscina, cat si paturile de la piscina sunt contra cost.

Hotel Palas va asteapta sa va bucurati de oferte Mamaia 2017 la preturi atractive!
Facilitati:Pareri

Parere noua
7.8Bun (Bazat pe 1 pareri)

Image

Florin

"Hotelul miroase ca un hotel ieftin, mâncarea a fost demnă de un nivel foarte scăzută. Mi-a amintit de murdarele hoteluri comuniste din anii 1980. Nu recomand cu strictețe. Mi-aș fi dorit să am șansa să schimb hotelul, să nu mai menționez faptul că personalul a fost foarte grosolan și nepoliticos. Încercați să-i educați înainde de a le oferi un job."