Hotel Parc

Mamaia, Romania

Vezi preturi


Descriere

Hotelul Parc este situat la intrarea in statiunea Mamaia, pe marginea plajei, in apropierea centrelor de distractie Aqua Magic si Europa si in imediata apropiere a Pavilionului Expozitional. Are vedere atat spre lacul Siutghiol, cat si spre Marea Neagra si ofera posibilitati de relaxare si distractie, dar si un cadru propice activitatilor profesionale.

Este un important punct de referinta pentru litoralul romanesc, iar conditiile de cazare reflecta cele 4 stele cu care a fost decorat. A fost renovat complet, camerele fiind dotate modern si decorate cu rafinament si eleganta.

Facilitatile hotelului: magazin in hol, piscina, sala de fitness, restaurant, bar, salon mic dejun, inchirieri jocuri distractive, sala de conderinte (130 de locuri), parcare contra cost.

Restaurantul hotelului este invaluit intr-o atmosfera intima si este un spatiu foarte elegant si are o capacitate totala de 190 de locuri. Restaurantul Parc ofera preparate culinare din bucataria internationala, dar si preparate specifice restaurantului. Se pot servi, atat la restaurant cat si la bar, delicatese si bauturi fine.

De la etajul 15 al hotelului se poate admira cea mai frumoasa a statiunii Mamaia, din Sky View Bar Mamaia.

Hotel Parc Mamaia va pune la dispozitie un Beauty Center, cu sala de fitness, masaj de relaxare si salon de infrumusetare.

Hotelul detine un numar de 174 de camere si 12 apartamente.
Camerele au o priveliste deosebita si lasa o impresie placuta datorita faptului ca sunt amenajate modern, in culori elegante. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, cablu TV, acces internet, birou de lucru, acces pe baza de cartela magnetica, seif, uscator de par si balcon. Puteti beneficia si de servicii precum spalat si curatat lenjerie, apel trezire si roomservice.

Apartamentele sunt formate dintr-un living si un dormitor. Livingul are o canapea extensibila pentru doua persoane, iar dormitorul are pat matrimonial. Se poate monta, la cerere, pat pliant suplimentar.

Facilitati:Pareri

Parere noua