Hotel Siret

Mamaia, Romania

Vezi preturi


Descriere

Sunteti in cautare de oferte Mamaia 2017 la cazare? Hotel Siret este locul potrivit pentru petrecerea unei vacante frumoase la preturi foarte atractive. Complexul hotelier este situat la doar cateva minute distanta de portul Constanta si de cele mai in voga cluburi din Mamaia.

Camerele de la hotel ofera oaspetilor o superba vedere la mare si la lac si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie, telefon, internet, frigider.

Restaurantul va asteapta cu delicii traditionale romanesti si bauturi rafinate.

Alegeti sa va petreceti concediul la Hotel Siret si bucurati-va de oferte Mamaia 2017 deosebite!
Facilitati:



Pareri

Parere noua
9.5Excelent (Bazat pe 1 pareri)

Image

Gabriel

"Am stat la Siret ca un grup de 8 persoane pentru festivalul Sunwaves de luna trecută. Noi de fapt, am mai mers acolo, în 2014, care a fost de altfel și la prima noastră vizită la Mamaia, și am decis să ne întoarcem iar după o experiență hotelieră proastă pe drum, în 2015. Prima zi a decurs destul de bine, cu minunata Oana care a organizat totul: rezervare prin intermediul e-mailului, preluarea banilor și condurerea spre camerele noastre. Ca și în 2014, camerele erau curate, iar paturile erau confortabile. Am fost fericiți că am ales să stăm la din nou Siret, așa cum am fost la o distanță de doar 5 minute mers pe jos. Fiind aproape de festival devine și mai intens atunci când picioarele tale nu mai vor să funcționeze și trebuie să te târăști până acasă.

Micul dejun a avut o tentă drăguță, ca de fiecare dată, dar în timp ce era puțin cam limitat, a fost totuși un pic mai mult decât ceea ce unele hotelurile ofereau, iar cârnații și ouăle au căzut numai bine după o noapte cu băuturi alcoolice. Prietenul nostru Alejandro are un apetit mare și consuma aproape 30 de ouă în fiecare dimineață iar noi nu mai rămâneam cu foarte multă mâncare după, însă personalul aducea mai mult de fiecare dată când le ceream. Printre altele, am ajuns acoperit de ou într-o dimineață din cauza unui prieten prea entuziasmat, pe care l-am adus cu noi pentru prima dată, a clarificat faptul că am făcut o problemă lăsându-l să vină cu noi. Îmi pare rău pentru mizerie și puteți sta liniștiță căci el nu va veni data viitoare.

Singurul suspin pe care îl am în legătură cu hotelul este indiferența generală a cameristelor. În a doua seara, am mers să cer câteva prosoape curate, din moment ce am fost aprovizionați cu acestea doar o singură dată, la sosire. Cele murdare au fost luate și nu mai dispuneam de nici măcar niciunul singur cu care să ne uscăm după duș. Ce a urmat a fost un impas de 10 minute la recepție, în care gesticulam foarte mult cu mâinile și vorbeam cu accent în timp ce persoana de la recepție încerca să o convingă pe cameristă să îmi dea un prosop. Împăturește-l și predă-l fato! Dimineața următoare, prietenul nostru a avut parte de un bine meritat somn după ce nu s-a arătat deloc cu o noapte în urmă, nu era în stare nici să răspundă la ușă deși ciocăneam frenetic. Camerista și-a abandonat postul de păzitoare a prosoapelor făcându-și apariția cu deținătorul de chei pentru a ne deschide ușa. Gestul a fost de apreciat cu această ocazie, m-am simțit incomod gândindu-mă că în timp ce stăteam pe afară un străin ar fi încercat să între în camera noastră, ea a deschis ușa fără nicio ezitare.
Per total, un alt sejur plăcut și cu siguranță ne vom întoarce. Doar spuneți-i acelei cameriste să predea nenorocitul de prosop data viitoare!
"